«Κλείδωσε» το ταξίδι του Μητσοτάκη στο Ισραήλ

«Κλείδωσε» το ταξίδι του Μητσοτάκη στο Ισραήλ

Σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν την Τετάρτη, σύμφωνα με τον υπουργό Επικρατείας, Ακη Σκέρτσο

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Τετάρτη αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις για το ταξίδι του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ισραήλ.

Κατά την έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, ο πρωθυπουργός ενημέρωσε για την επικείμενη επίσκεψή του στην περιοχή.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε νωρίτερα στην ΕΡΤ ο υπουργός Επικρατείας Ακης Σκέρτσος, οι σχετικές διευκρινιστικές ανακοινώσεις θα γίνουν την Τετάρτη.

«Εξετάζεται όντως μια επίσκεψη του πρωθυπουργού. Θα δούμε πότε θα γίνει», σημείωσε ο κ. Σκέρτσος, προσθέτοντας πως σημαντικό είναι να «κατανοήσουμε όλοι ότι η Ελλάδα έχει να παίξει ένα ρόλο. Είναι συνομιλητής του Ισραήλ, της ισραηλινής κυβέρνησης».

Αναφερόμενος στο στόχο ενός ταξιδιού του πρωθυπουργού στο Ισραήλ, ο Ακης Σκέρτσος σημείωσε ότι είναι σημαντικό να μην υπάρξει επέκταση των προβλημάτων στον υπόλοιπο κόσμο και ταυτόχρονα «να μην εξελιχθεί όλη αυτή η κρίση σε μια περιφερειακή κρίση. Να μην αναπτυχθεί δηλαδή πέραν των στενών ορίων της περιοχής που πλήττεται».

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ΣΚΑΪ, δεν αποκλείεται το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ισραήλ να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT