Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια με τον Ουκρανό ομόλογό του

Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια με τον Ουκρανό ομόλογό του

«Με ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της Ουκρανίας», έγραψε μεταξύ άλλων ο Έλληνας υπουργός Άμυνας

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ουκρανό ομόλογό του, Ρουστέμ Ουμέροφ είχε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας.

«Τον ενημέρωσα για τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή μας, μετά τις τρομοκρατικές ενέργειες της Χαμάς εναντίον του Ισραήλ. Με ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της Ουκρανίας και είχα την ευκαιρία να του επαναλάβω την προσήλωση της Ελλάδας στις αρχές του Διεθνούς Δικαίου», έγραψε σχετικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο Χ ο κ. Δένδιας.

Υπενθυμίζεται ότι εχθές, ο Έλληνας υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με τους πρέσβεις των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζορτζ Τσούνη, του Ηνωμένου Βασιλείου, Μάθιου Λοτζ και της Ουκρανίας, Σεργκέι Σουτένκο.

Ο κ. Δένδιας είχε συζητήσεις με τους τρεις πρέσβεις σχετικά με τις εξελίξεις στην Ουκρανία και συγκεκριμένα για την παροχή υποστήριξης όσον αφορά την άμυνα της χώρας.

«Συζητήσαμε για τις εξελίξεις στην Ουκρανία και την παροχή υποστήριξης για την άμυνα της ανεξαρτησίας, κυριαρχίας και εδαφικής ακεραιότητάς της», έγραψε σε ανάρτηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή