Μητσοτάκης και Χριστοδουλίδης στις εργασίες του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας

Μητσοτάκης και Χριστοδουλίδης στις εργασίες του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας

Δείπνο προς τιμήν του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας παραθέτει την Πέμπτη ο Ελληνας πρωθυπουργός

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δείπνο προς τιμήν του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, παραθέτει την Πέμπτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το δείπνο θα πραγματοποιηθεί στις 20:30 στο Μέγαρο Μαξίμου, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Νίκου Χριστοδουλίδη στη χώρα μας, ενόψει του 1ου Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας – Κυπριακής Δημοκρατίας.

Οι εργασίες της Ολομέλειας του 1ου ΑΣΣ θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή και ώρα 12:00 στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ θα ακολουθήσουν δηλώσεις των δύο ηγετών.

Υπενθυμίζεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε την Πέμπτη στο Παρίσι προκειμένου να συμμετάσχει στη Διεθνή Διάσκεψη για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στον άμαχο πληθυσμό της Λωρίδας της Γάζας

Ο Ελληνας πρωθυπουργός επισήμανε ότι η Ελλάδα όπως και Κύπρος βρίσκονται κοντά στην περιοχή της κρίσης, σημειώνοντας πως το ελληνικό κράτος ήδη έχει παράσχει, με εναέρια μέσα, ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας.

«Εχουμε συζητήσει εκτενώς με την Κύπρο τη συμβολή μας στην ιδέα ενός θαλάσσιου διαδρόμου. Υποστηρίζουμε ένθερμα αυτό που είπε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την παροχή αυξημένης ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα, που μόνο ένα πλοίο μπορεί να μεταφέρει. Η κυπριακή πρόταση είναι καλά μελετημένη», πρόσθεσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή