Φρέντι Μπελέρης: Συνεχής η συμπαράσταση του ελληνικού κράτους

Φρέντι Μπελέρης: Συνεχής η συμπαράσταση του ελληνικού κράτους

«Ευχαριστώ θερμά τον υπουργό Επικράτειας, κύριο Σταύρο Παπασταύρου, για την πρόσφατη επίσκεψή του στις φυλακές Δυρραχίου όπου βρίσκομαι προφυλακισμένος», ανέφερε μεταξύ άλλων

1' 0" χρόνος ανάγνωσης

Ανάρτηση για την κράτησή του αλλά και τη συμπαράσταση του ελληνικού κράτους, διά του υπουργού Επικρατείας Σταύρου Παπασταύρου, έκανε ο Φρέντι Μπελέρης. Η έμπρακτη παρουσία του ελληνικού κράτους του δίνει δύναμη, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας.

Αναλυτικώς, ο κ. Μπελέρης αναφέρει: «Eυχαριστώ θερμά τον υπουργό Επικράτειας, κύριο Σταύρο Παπασταύρου, για την πρόσφατη επίσκεψή του στις φυλακές Δυρραχίου όπου βρίσκομαι προφυλακισμένος».

«Η συνεχής συμπαράσταση και έμπρακτη παρουσία του ελληνικού κράτους στην πρωτοφανή και κατάφωρα άδικη προφυλάκισή μου και στη στέρηση του δικαιώματός μου να ορκιστώ δήμαρχος, μου δίνουν δύναμη και αισιοδοξία για τη δίκαιη επίλυση της υπόθεσής μου, για την οποία ευελπιστώ», καταλήγει η ανάρτηση του κ. Μπελέρη.

Ο υπουργός εξέφρασε κατά την πρόσφατη επίσκεψη του τη συμπαράστασή του στον κ. Μπελέρη σημειώνοντας πως «θέλουμε το τεκμήριο αθωότητάς του να γίνει απόλυτα σεβαστό από την αλβανική δικαιοσύνη. Πρέπει επιτέλους να βρεθεί μια δίκαιη λύση, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού κεκτημένου του κράτους δικαίου και της αρχής καλής γειτονίας, έτσι ώστε να αποκατασταθεί η δημοκρατική κανονικότητα στην Χειμάρρα».

Υπενθυμίζεται ότι η Αθήνα έχει ζητήσει σε όλα τα πιθανά επίπεδα να δοθεί στον κ. Μπελέρη η δυνατότητα ορκωμοσίας του στο αξίωμα του δημάρχου Χειμάρρας, κάτι που μέχρι τώρα έχει αποκρουστεί από τα αλβανικά δικαστήρια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT