Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του ΕΛΚ

Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του ΕΛΚ

Συζητήθηκε η στρατηγική του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ενόψει των ευρωεκλογών καθώς και ζητήματα που αφορούν το μέλλον της Ε.Ε.

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον πρόεδρο και επικεφαλής της Κ.Ο. του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), Μάνφρεντ Βέμπερ, συναντήθηκε την Πέμπτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, στο πλαίσιο της επίσκεψης του κ. Βέμπερ στην Ελλάδα, προκειμένου να συμμετάσχει σε εκδήλωση που συνδιοργανώνουν η Νέα Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την κυβέρνηση, κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η στρατηγική του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ενόψει των ευρωεκλογών καθώς και ζητήματα που αφορούν το μέλλον της Ε.Ε. και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν επίσης για τις μεταναστευτικές ροές προς την Ευρώπη και το νέο Σύμφωνο για το Ασυλο και τη Μετανάστευση, καθώς και για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία και τη Λωρίδα της Γάζας.

Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του ΕΛΚ-1
Πηγή: INTIME News / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Επισημαίνεται πως το «παρών» στη συνάντηση έδωσαν ο βουλευτής Σερρών Τάσος Χατζηβασιλείου και η διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του πρωθυπουργού, Αννα-Μαρία Μπούρα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή