Φρεγάτα «Νέαρχος»: Τοποθετήθηκε ο κεντρικός ιστός PSIM

Φρεγάτα «Νέαρχος»: Τοποθετήθηκε ο κεντρικός ιστός PSIM

«Μετά την Amiral Ronarc'h και την Κίμων, ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα η ανέγερση του PSIM στη φρεγάτα Νέαρχος», αναφέρει σε ανάρτησή της η Naval Group

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για την πρόοδο των εργασιών ναυπήγησης της δεύτερης ελληνικής φρεγάτας, με την ονομασία «Νέαρχος», η οποία κατασκευάζεται στο Λοριάν της Γαλλίας, ενημερώνει με ανάρτησή της η Naval Group.

Οπως αναφέρει σε μήνυμά της στην πλατφόρμα Χ, την περασμένη εβδομάδα τοποθετήθηκε στη φρεγάτα το «κατάρτι», δηλαδή ο ολοκληρωμένος ιστός αισθητήρων PSIM (Panoramic Sensors & Intelligence Module).

«Μετά την Amiral Ronarc’h και την Κίμων, ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα η ανέγερση του PSIM στη φρεγάτα Νέαρχος», σημειώνεται στην ανάρτηση.

«Πρόκειται για μια εξαιρετικά τεχνική και εξειδικευμένη επιχείρηση, καθώς το PSIM αποτελεί ένα συμπύκνωμα ευαίσθητων τεχνολογιών και αισθητήρων», επισημαίνει η Naval Group.

Δείτε τις εικόνες

Φρεγάτα «Νέαρχος»: Τοποθετήθηκε ο κεντρικός ιστός PSIM-1
Φρεγάτα «Νέαρχος»: Τοποθετήθηκε ο κεντρικός ιστός PSIM-2
Φρεγάτα «Νέαρχος»: Τοποθετήθηκε ο κεντρικός ιστός PSIM-3

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή