Παραδικαστικό: Εκδόθηκε στην Ελλάδα η Αντωνία Ηλία

Παραδικαστικό: Εκδόθηκε στην Ελλάδα η Αντωνία Ηλία

Επί 19 χρόνια πετύχαινε να μπλοκάρει συνεχώς την έκδοσή της. Η πρώην ανακρίτρια έχει καταδικαστεί ομόφωνα από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε κάθειρξη 13 ετών

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Ελλάδα εκδόθηκε η πρωταγωνίστρια του παραδικαστικού κυκλώματος, Αντωνία Ηλία, η οποία φυγοδικεί από το 2005 στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αγγλία. Επί 19 χρόνια πετύχαινε να μπλοκάρει συνεχώς την έκδοσή της στη χώρα.

Η Αντωνία Ηλία έχει καταδικαστεί ομόφωνα από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε κάθειρξη 13 ετών για συμμετοχή στο λεγόμενο παραδικαστικό κύκλωμα καθώς και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Το 2005, η πρώην ανακρίτρια διέφυγε στο εξωτερικό και στη συνέχεια συνελήφθη και φυλακίστηκε από τις βρετανικές Αρχές, τον Μάιο του 2011.

Αποφυλακίστηκε τον Δεκέμβριο του 2012 με περιοριστικούς όρους και φορώντας βραχιολάκι. Παρ’ όλα αυτά, κατάφερε να καθυστερεί μέχρι και σήμερα την επιστροφή της στην Ελλάδα, ζητώντας πολιτικό άσυλο από τη Βρετανία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT