Σκληρή απάντηση Γ. Οικονόμου σε Αλ. Τσίπρα περί δημοσκοπήσεων

Σκληρή απάντηση Γ. Οικονόμου σε Αλ. Τσίπρα περί δημοσκοπήσεων

Επισυνάπτει πρωτοσέλιδα της εφημερίδας Documento που έφεραν τις εκλογές του 2019 να είναι αμφίρροπες

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε σκληρή απάντηση στην ανάρτηση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, περί αιτήματος διερεύνησης των δημοσκοπήσεων και σχέσεων του πρωθυπουργού με τον παραιτηθέντα Αυστριακό καγκελάριο Σεμπάστιαν Κουρτς προέβη το μεσημέρι της Κυριακής ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανέφερε ότι «ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να αναφέρεται στην Ελλάδα ως “μικρή”. Υποτιμά την πατρίδα, προσπαθώντας απεγνωσμένα να τη φέρει στα δικά του, μικρά πολιτικά μέτρα».

Πρόσθεσε ότι «όσον αφορά στα περί “στημένων” δημοσκοπήσεων για να φρεσκάρει τη μνήμη του, ας συμβουλευτεί τους “δημοσιογραφικούς” του βραχίονες και μετά τα εκλογικά αποτελέσματα».

Αναφερόμενος στον παραλληλισμό που έκανε ο τέως πρωθυπουργός της υπόθεσης για την οποία διερευνάται ο κ. Κουρτς με τις εγχώριες υποθέσεις, ο κ. Οικονόμου υπενθύμισε ότι «κατά τα αλλά το μόνο αντίστοιχο χειραγώγησης που έχει εμφανιστεί στην Ελλάδα είναι μια υπόθεση με βοσκοτόπια και υπόγειες διαδρομές ποσού 3 εκατομμυρίων ευρώ για το στήσιμο -εκτός και εντός εισαγωγικών- καναλιών και εφημερίδων».

Στη δήλωση του κ. Οικονόμου επισυνάφθηκαν, με την υποσημείωση «για να διευκολύνουμε τον κ. Τσίπρα», πρωτοσέλιδα της εφημερίδας Documento που παρουσίαζαν δημοσκοπήσεις στις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ φερόταν πολύ κοντά στα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας μερικές εβδομάδες πριν την εκλογική νίκη της τελευταίας με 8,5 ποσοστιαίες μονάδες στις εκλογές του Ιουλίου του 2019.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή