Συνάντηση Ν. Δένδια με εκπροσώπους της οργάνωσης American Israeli Public Affairs Committee

Συνάντηση Ν. Δένδια με εκπροσώπους της οργάνωσης American Israeli Public Affairs Committee

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Δημήτριος Χούπης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση με τον πρόεδρο και άλλα κορυφαία στελέχη της American Israeli Public Affairs Committee είχε, χθες Δευτέρα, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Δένδιας, με την ευκαιρία της επίσκεψής τους στην Ελλάδα.

Στη συνάντηση, εκτός του προέδρου της εβραιοαμερικανικής επιτροπής Μάικλ Τούχιν, συμμετείχαν και τα στελέχη της οργάνωσης, η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Μπέτσι Μπερνς Κορν, ο εκλεγμένος επόμενος πρόεδρος Δρ Μπέρνι Καμινέτσκι, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Ελιοτ Μπραντ και ο διευθυντής Διεθνών Υποθέσεων Στίβεν Σνάιντερ.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Δημήτριος Χούπης.

«Ανταλλάξαμε απόψεις για την κατάσταση ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή και τις εξελίξεις στηνΓάζα, μετά την τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς της 7ης Οκτωβρίου, εναντίον του Ισραήλ», αναφέρει με ανάρτηση που πραγματοποίησε στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter) ο υπουργός.

«Υπογραμμίστηκε», προσθέτει, «ότι πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενίσχυση και συνεχή ροή της παρεχόμενης ανθρωπιστικής βοήθειας και την προστασία της ζωής των αμάχων».

«Τονίσαμε τη σημασία της στρατηγικής σχέσεως Ελλάδος και ΗΠΑ για την ασφάλεια και σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο», καταλήγει ο κ. Δένδιας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT