ΚΟΜΜΑΤΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ καταφεύγει σε fake news για το προσφυγικό

syriza-i-nd-katafeygei-se-fake-news-gia-to-prosfygiko-561072970

Για «fake news» σε σχέση με τον αριθμό προσφύγων και μεταναστών που υπήρχαν στη Μόρια όταν ανέλαβε η ΝΔ, κατηγορεί το κυβερνών κόμμα ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

«Ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ, Τάσος Χατζηβασιλείου, δήλωσε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ “ΣΗΜΕΡΑ” ότι “ξεκίνησε η Μόρια με 25.000 πρόσφυγες και μετανάστες, όταν ανέλαβε η Νέα Δημοκρατία τη διακυβέρνηση τη χώρας. Σε έναν χρόνο μειώθηκε στο μισό. Μεταφέρθηκαν πάρα πολλοί άνθρωποι από εκεί παρά το πολιτικό κόστος”» είπε χαρακτηριστικά.

«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε τη Μόρια με 5.678 ανθρώπους, με την ανικανότητα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας να εκτοξεύει μέσα σε μήνες αυτό το νούμερο στις 24.000» συμπλήρωσε.

«Για άλλη μια φορά, η ΝΔ αντί να αναλάβει τις ευθύνες της στη διαχείριση του προσφυγικού, καταφεύγει στις λύσεις του ψεύδους και των fake news» τόνισε.

«Αντί σήμερα να “καμαρώνει” για τις 13.000 ψυχές που ανάγκασε να ζούνε στην εξαθλίωση μέχρι και χθες και την ασφυκτική κατάσταση που δημιούργησε στα νησιά μας, ας προσπαθήσει έστω και τώρα να τους εξασφαλίσει συνθήκες διαβίωσης για τις οποίες δεν θα μας καταδικάζει η κοινή γνώμη όλου του κόσμου» κατέληξε.