Αποστολάκης: Δεν προλαβαίνουμε συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ τον Νοέμβριο

Αποστολάκης: Δεν προλαβαίνουμε συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ τον Νοέμβριο

«Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε ελπίδες σε όλες τις υποψηφιότητες, κράτησε μια ουδέτερη στάση» τόνισε ο βουλευτής Επικρατείας

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αποστολάκης εξήγησε γιατί δεν έχει ξεκινήσει διάλογος στα όργανα του κόμματος από τον νέο πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη για τη σύγκληση οργάνων και συνεδρίου.

«Χρειάζεται χρόνος και κινήσεις με τη σειρά που πρέπει. Απαιτείται προετοιμασία. Το να επικαλούμαστε το συνέδριο ως σημείο αντιπαράθεσης δεν έχει νόημα. Ο Κασσελάκης δεν φοβάται τις διαδικασίες», επισήμανε, μιλώντας στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Για το αν φοβάται διάσπαση του κόμματος, τόνισε: «Εχω ξαναπεί ότι αυτό δεν είναι κάτι που συζητιέται αυτή τη στιγμή. Αυτήν τη στιγμή ο στόχος είναι το κόμμα να ενωθεί, να μπορέσει να αρχίσει να κάνει παραγωγή πολιτικής, να μπορεί να συμπεριφερθεί σαν ένα κόμμα που έχει μια συγκεκριμένη ιδεολογική ταυτότητα».

Παράλληλα υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν ενεπλάκη στην εσωκομματική διαδικασία λέγοντας: «Να σεβόμαστε την ιστορία του Αλέξη Τσίπρα και να μην τον χρεώνουμε με πράγματα που δεν έχουν αξία (…) Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε ελπίδες σε όλες τις υποψηφιότητες, κράτησε μια ουδέτερη στάση (…) Ο στόχος είναι το κόμμα να ενωθεί και να μπορεί να αρχίσει να κάνει παραγωγή πολιτικής».

«Δεν είναι αυτό που έχουμε συμφωνήσει στον ΣΥΡΙΖΑ» υπογράμμισε ο Πάνος Σκουρλέτης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και επισήμανε πως «εάν δεν γίνει συνέδριο θα είναι ολέθριο» με αφορμή το ζήτημα του συνεδρίου. Από την πλευρά του ο Κώστας Αρβανίτης, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Το συνέδριο πρέπει να γίνει άμεσα γιατί πρέπει να τελειώσουμε με αυτήν τη διαδικασία, πρέπει να προχωρήσουμε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή