Διεθνής διάκριση για τον πρύτανη του ΕΚΠΑ Θάνο Δημόπουλο

Διεθνής διάκριση για τον πρύτανη του ΕΚΠΑ Θάνο Δημόπουλο

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία ακόμη σημαντική διάκριση κέρδισε ο καθηγητής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρύτανης του ιδρύματος κ. Θάνος Δημόπουλος για το ακαδημαϊκό και ερευνητικό έργο. Στον κ. Δημόπουλο απονεμήθηκε από το University of Texas MD Anderson Cancer Center το βραβείο του πιο πολύτιμου αποφοίτου του πανεπιστημίου για το 2020 (MD Anderson Distinguished Alumnus, όπως είναι ο τίτλος του βραβείου).

Το βραβείο απονέμεται για πρώτη φορά σε Έλληνα απόφοιτο του πανεπιστημίου. Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου, όπου ο κ. Δημόπουλος θα εκφωνήσει και την κεντρική ομιλία, με θέμα πάνω στους τομείς εξειδίκευσής του · είναι παθολόγος με εξειδίκευση στην αιματολογία και την ογκολογία.

Ο κ. Δημόπουλος εκτός από το κλινικό του έργο, έχει σημαντικό ερευνητικό έργο, το οποίο του έχει εξασφαλίσει μεγάλες διεθνείς διακρίσεις, μεταξύ των οποίων και μία θέση μεταξύ των επιστημόνων που ασκούν τη σημαντικότερη επιρροή στον τομέα τους παγκοσμίως.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή