Αλ. Κούγιας για «κορωνοπάρτι»: Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική

Αλ. Κούγιας για «κορωνοπάρτι»: Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την υπεράσπιση της 24χρονης υπεύθυνης κεντρικού ξενοδοχείου της Αττικής, που διοργανώθηκε πάρτι με 30 άτομα, ανέλαβε ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αναφέρει πως «η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του κ. Κούγια τονίζεται πως «Δεν διοργανώθηκε κανένα πάρτι. Στο ξενοδοχείο είχαν κλείσει δωμάτια με το γνωστό νόμιμο τρόπο διάφορα πρόσωπα και τα στοιχεία της ταυτότητάς τους κατεγράφησαν και απεστάλησαν στην αστυνομία, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία».

Σύμφωνα την ίδια ανακοίνωση «χωρίς τη συμμετοχή ουδενός από την ιδιοκτησία ή τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, τις πρώτες πρωινές ώρες ορισμένοι από τους πελάτες του ξενοδοχείου, μεταξύ των οποίων οι παίκτες του Ολυμπιακού, ανέβηκαν στο Roof Garden του ξενοδοχείου και χρησιμοποιώντας φορητή μεγαφωνική συσκευή άρχισαν να χορεύουν και να θορυβούν γενικότερα, με αποτέλεσμα οι περίοικοι να ειδοποιήσουν την αστυνομία και συγκεκριμένα το Α.Τ. Ακροπόλεως, το οποίο επενέβη άμεσα και συνέλαβε όλους τους συμμετέχοντες, στους οποίους επεβλήθη το προβλεπόμενο πρόστιμο των 300€ και αφέθηκαν ελεύθεροι, και συνέλαβαν και την τυπικά υπεύθυνη του ξενοδοχείου 24χρονη νεαρή, στην οποία απαγγέλθηκε η πλημμεληματική κατηγορία του άρθρου 285 ΠΚ, και σήμερα εκδικάζεται η υπόθεση της στο Αυτόφωρο Τριμελές, όπου και θα ζητηθεί αναβολή εκδικάσεως της υποθέσεως, ώστε να μας χορηγηθούν αντίγραφα της δικογραφίας, και θα ζητηθεί να αφεθεί ελεύθερη η κατηγορούμενη, όπως προβλέπεται από το νόμο λόγω του πλημμελήματος, αλλά και λόγω του ότι πάσχει από ανίατη βαρεία ασθένεια». 

Σημειώνεται πως στην 24χρονη υπεύθυνη του ξενοδοχείου ασκήθηκε ποινική δίωξη για παραβίαση των μέτρων προς αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού, της επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο για να δικαστεί, ωστόσο λόγω απουσίας των μαρτύρων η δίκη αναβλήθηκε για τις 19 Νοεμβρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή