Κατέληξε κρατούμενος των φυλακών Διαβατών – Είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό

Κατέληξε κρατούμενος των φυλακών Διαβατών – Είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κατέληξε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη κρατούμενος των φυλακών Διαβατών, που είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, 69 ετών, έπασχε από καρδιολογικά και νευρολογικά προβλήματα και μπήκε στο νοσοκομείο προ ημερών, όπου του έγινε τεστ και βγήκε θετικός. 

Υπενθυμίζεται πως τις τελευταίες ημέρες 59 κρατούμενοι και 6 σωφρονιστικοί υπάλληλοι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, με την κατάσταση στις φυλακές Διαβατών να περιγράφεται εκρηκτική.

Σύμφωνα με την ΓΓΑΠ η κινητοποίηση στο κατάστημα κράτησης Διαβατών ήταν άμεση και οι φυλακές χωρίστηκαν σε τρεις ζώνες, ενώ μετά την ανακατανομή των κρατούμενων διενεργήθηκαν απολυμάνσεις και τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Συγκεκριμένα, στη μία από τις τρεις ζώνες κρατούνται οι θετικοί στον κορωνοϊό, στη δεύτερη όσοι έχουν ελεγχθεί και είναι αρνητικοί και στην τρίτη όλοι οι υπόλοιποι, οι οποίοι δεν έχουν ελεγχθεί αλλά δεν παρουσιάζουν κάποιο σύμπτωμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT