Meteo: Στους -20 βαθμούς η θερμοκρασία στην Κοζάνη

Meteo: Στους -20 βαθμούς η θερμοκρασία στην Κοζάνη

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολικές θερμοκρασίες, καταγράφηκαν στα βόρεια τμήματα της χώρας σήμερα το πρωί, καθώς η κακοκαιρία «Μήδεια» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και κατεβαίνει νοτιότερα. 

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, η ελάχιστη θερμοκρασία έφτασε στους -19,9 βαθμούς Κελσίου στο Μεσόβουνο Κοζάνης.

Ακολούθησαν Νέος Καύκασος (-17,1), Κοιλάδα Κοζάνης (-15,9), Βουνάσα Γρεβενών (-14,4), Τέρπυλλος Κιλκίς (-14,2), Φλώρινα (-13,7) και Ευκαρπία (-13,1 βαθμοί).

Meteo: Στους -20 βαθμούς η θερμοκρασία στην Κοζάνη-1

Παράλληλα θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι επικρατούν στα πελάγη αλλά και σε παράκτιες και νησιωτικές περιοχές. Η μέγιστη ριπή που ανέμου καταγράφηκε στην Παξιμάδα Καρύστου στις 06:14 και ήταν ίση με 118 χλμ/ώρα.

Meteo: Στους -20 βαθμούς η θερμοκρασία στην Κοζάνη-2

Σημειώνεται πως σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά για Κρήτη, Δωδεκάνησα και Κυκλάδες, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στο Αιγαίο και, σύμφωνα με την ΕΜΥ, φθάνουν κατά τόπους τα 9 και 10 μποφόρ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή