Γ. Μομφεράτος: Οι οπαδοί του Κουφοντίνα τον θέλουν νεκρό

Γ. Μομφεράτος: Οι οπαδοί του Κουφοντίνα τον θέλουν νεκρό

1' 4" χρόνος ανάγνωσης

«Εμείς λυπούμεθα που έχει γίνει πάλι η τρομοκρατία θέμα πολιτικής αντιπαράθεσης, γιατί περί αυτού πρόκειται», τόνισε ο γιος του εκδότη της Απογευματινής Νίκου Μομφεράτου, ο οποίος δολοφονήθηκε από τον Δημήτρη Κουφοντίνα στις 21 Φεβρουαρίου του 1985.

Ο Γιώργος Μομφεράτος, μιλώντας στο Mega για την απεργία πείνας και δίψας που κάνει ο Δημήτρης Κουφοντίνας, είπε ότι «τα ζητήματα μεταθέσεων που αναφέρονται είναι απλώς μια αφορμή και όχι η ουσία». 

«Με την ανακοίνωσή μας ζητούμε από τον κ. Κουφοντίνα να σταματήσει την απεργία πείνας του και να διεκδικήσει όποια δικαιώματα θεωρεί ότι καταπατούνται μέσα από τη δικαστική οδό», τόνισε και πρόσθεσε: «Και το ίδιο ζητούμε από τους οπαδούς του, που δεν φαίνεται να θέλουν να τη σταματήσει, αλλά έχουν άλλα στο μυαλό τους».

Αναφερόμενος στους υποστηρικτές του Κουφοντίνα, είπε: «Είναι περιθωριακές οι ομάδες που έχουν τις φαντασιώσεις της 17Ν περί ανατροπών πολιτευμάτων, παρ’ όλα αυτά έχουν μια διεκδικητικότητα και φωνή δυνατή και ακούγονται με τις δράσεις που κάνουν και αναρωτιέται κανείς τι επιδιώκουν. Ο Κουφοντίνας ζωντανός θυμίζει τους νεκρούς του, όμως αυτοί θέλουν το δικό τους νεκρό».

Συγκέντρωση για τον Κουφοντίνα

Συγκέντρωση υπέρ των αιτημάτων του καταδικασμένου δολοφόνου τρομοκράτη Δ. Κουφοντίνα, ο οποίος πραγματοποιεί απεργίας πείνας και δίψας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην πλατεία Συντάγματος, ενώ ακολούθησε πορεία προς την Ομόνοια, διά μέσω της Πανεπιστημίου. [Διαβάστε]