Η Aegean έγραψε… 200 στον αέρα, προς τιμήν της Επανάστασης

Η Aegean έγραψε… 200 στον αέρα, προς τιμήν της Επανάστασης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μία συμβολική κίνηση στα 20.000 πόδια επέλεξε να τιμήσει η AEGEAN την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Η ειδική πτήση Α31821 της AEGEAN σχημάτισε με το ίχνος της τον αριθμό «200» πάνω από την Πελοπόννησο, περιοχή με σημαντικό ιστορικό αποτύπωμα και πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ελληνική Επανάσταση. 

Ετσι, η Aegean με έναν μοναδικό τρόπο, τίμησε τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης και τις αξίες της θέλησης, της προσπάθειας, της πίστης, της επιμονής και της αφοσίωσης στο στόχο που αντιπροσωπεύει η σημαντική αυτή επέτειος για όλους μας.  

Όπως φαίνεται στο γράφημα της AirNav που καταγράφηκε στο Radarbox, μια ειδική πτήση της μεγάλης ελληνικής αεροπορικής εταιρίας ξεκίνησε από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος το πρωί στις 10.12 και περνώντας πάνω από τον Σαρωνικό έφτασε στην Πελοπόννησο, όπου και κηρύχθηκε πριν δύο αιώνες η Επανάσταση και σχημάτισε με την πορεία του ένα τεράστιο 200.

Το Airbus 320 πέταξε 20.000 πόδια πάνω από Αργολίδα, Κορινθία, Αρκαδία, Αχαΐα και Ηλεία, πριν επιστρέψει στο αεροδρόμιο των Σπάτων στις 12.02 το μεσημέρι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή