Ανάρτηση Μητσοτάκη για την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου: Ψυχαγωγία, μόρφωση και παρέα

Ανάρτηση Μητσοτάκη για την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου: Ψυχαγωγία, μόρφωση και παρέα

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μήνυμα για τη σημασία των βιβλίων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέφτηκε το βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone στο κέντρο της Αθήνας, και είδε τις νέες εκδόσεις που κυκλοφορούν.

Διαβάστε ακόμη: Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου: Ο καλύτερος φίλος μας ενάντια στην απομόνωση της πανδημίας

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως είχε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους Κωστή Μοστράτο και Φίλιππο Παππά για την εκπομπή «Αθήνα, το Φελέκι σου», του σταθμού «Αθήνα 9,84».

«Μολονότι η Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου έρχεται μία φορά το χρόνο, κάθε βιβλίο που μας έχει συγκινήσει, μας έχει ταξιδέψει, μας έχει συντροφεύσει ή μας έχει διδάξει θα είναι πάντοτε μέρος της ζωής μας», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

«Το βιβλίο είναι και ψυχαγωγία, μόρφωση, παρέα, είναι πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Οι Έλληνες διαβάζουμε και πιστεύω ότι θα διαβάζουμε ακόμα περισσότερο. Διαβάζουμε ό,τι μας κάνει κέφι, αλλά διαβάζουμε!», πρόσθεσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή