ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον Κορυδαλλό οδηγείται την Κυριακή ο Μένιος Φουρθιώτης

Στον Κορυδαλλό οδηγείται την Κυριακή ο Μένιος Φουρθιώτης

Στον Κορυδαλλό αναμένεται να οδηγηθεί την Κυριακή το πρωί ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τηλεπαρουσιαστής θα παραληφθεί γύρω στις 8:30 – 9:00 το πρωί από την ΓΑΔΑ, όπου κρατείται μέχρι στιγμής, και θα μεταχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού όπου θα μπει στην ΣΤ πτέρυγα .

Σημειώνεται ότι πριν από την μεταφορά του στον Κορυδαλλό θα έχει κάνει μοριακό τεστ για κορωνοϊό.

Οι άλλοι δυο συλληφθέντες για την υπόθεση θα μεταφερθούν στις φυλακές Μαλανδρίνου ο ένας και στις φυλακές Λάρισας ο άλλος.

Ο Μένιος Φουρθιώτης που αντιμετωπίζει σωρεία κατηγοριών σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος, μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, ενώ ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες σε βάρος του.

Οι κατηγορίες εναντίον του αφορούσαν στο ότι ο Φουρθιώτης οργάνωσε δύο επιθέσεις εναντίον του σπιτιού του (μετείχαν οι δύο συγκατηγορούμενοί του) προκειμένου να πείσει τις αρχές, ότι κινδύνευε για να επανέλθει η απόφαση από την Ελληνική Αστυνομία για την φρούρηση του ιδίου και της οικίας του.

Ο Φουρθιώτης που είναι αντιμέτωπος πρωτίστως με κατηγορίες ως ηθικός αυτουργός των επιθέσεων (μία με πυροβολισμούς και μία έκρηξη) κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, όπως και οι δύο συγκατηγορούμενοι του, που ήταν οι φυσικοί αυτουργοί των επιθέσων, ενώ ενεπλάκησαν τυχαία και σε συμπλοκή με ομάδα αστυνομικών της ΔΙΑΣ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

μένιος φουρθιώτης φυλακές δικαιοσύνη αστυνομία