Ραφήνα: Προφυλακιστέος ο κατηγορούμενος για την απόπειρα αρπαγής 13χρονης

Ραφήνα: Προφυλακιστέος ο κατηγορούμενος για την απόπειρα αρπαγής 13χρονης

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του ο 48χρονος, ο οποίος καταγγέλλεται ότι αποπειράθηκε να απαγάγει 13χρονο κορίτσι στην Ραφήνα.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε για το αδίκημα της απόπειρας αρπαγής μετά από καταγγελία ότι το βράδυ της περασμένης Πέμπτης επιχείρησε με επιμονή να βάλει στο αυτοκίνητό του το κορίτσι, στη Ραφήνα.

Μάλιστα φέρεται να βγήκε από το αυτοκίνητο του και να προσπάθησε να επιβιβάσει με τη βία σε αυτό την 13χρονη, η οποία όχι μόνο κατάφερε να τον αποφύγει αλλά και ειδοποίησε φωνάζοντας περαστικούς, με αποτέλεσμα ο 48χρονος να εγκαταλείψει εκνευρισμένος το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, απολογούμενος ο 48χρονος αρνήθηκε όσα του καταλογίζονται ενώ ζήτησε να συγκεντρωθεί το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων που βρίσκονται στο σημείο όπου τοποθετούν το περιστατικό η μαθήτρια και άλλοι καταγγέλλοντες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Το χάος της πανδημίας μέσα από τα emails του Φάουτσι

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή