Self test – Πανελλαδικές: Έως το Σάββατο η διάθεση των δύο πρώτων τεστ στους υποψηφίους

Self test – Πανελλαδικές: Έως το Σάββατο η διάθεση των δύο πρώτων τεστ στους υποψηφίους

Έως αύριο Σάββατο (5/6) μπορούν να προμηθευτούν από τα φαρμακεία τα δύο πρώτα δωρεάν self tests οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έως αύριο Σάββατο (5/6) -εργάσιμες ώρες, πλην διημερεύσεων και διανυκτερεύσεων των φαρμακείων- μπορούν να προμηθευτούν από τα φαρμακεία τα δύο πρώτα δωρεάν αυτοδιαγνωστικά τεστ (self tests) οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021.

⇒ Διαβάστε ακόμη: Πανελλαδικές 2021: Με αρνητικό τεστ στις εξετάσεις

Υπενθυμίζεται, ότι στις 14 Ιουνίου 2021 ξεκινούν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τα Γενικά Λύκεια και μια ημέρα αργότερα, στις 15 Ιουνίου 2021, στα Επαγγελματικά Λύκεια.

Οι υποψήφιοι, καθώς και τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, που συμμετέχουν στη διεξαγωγή των Πανελλαδικών εξετάσεων, θα προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα έχοντας μαζί τους βεβαίωση αρνητικού τεστ (self-test, PCR ή rapid test).

Το πρώτο test για τους υποψηφίους των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων θα γίνει την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 με δυνατότητα επιβεβαιωτικού τεστ, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, από την Πέμπτη 10 έως και την Κυριακή 13 Ιουνίου.

Το δεύτερο test για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων θα γίνει την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 με δυνατότητα επιβεβαιωτικού τεστ, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, από την Παρασκευή 18 μέχρι την Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021.

Για τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων το δεύτερο test θα γίνει το Σάββατο 19 Ιουνίου 2021 με δυνατότητα επιβεβαιωτικού τεστ, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, από το Σάββατο 19 μέχρι την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021.

Σημειώνεται ότι συμμετοχή στις επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις του Σεπτεμβρίου, όσον αφορά τον κορωνοϊό, προβλέπεται μόνο εφόσον υπάρχει εργαστηριακά αποδεδειγμένη ασθένεια COVID-19 του ίδιου του υποψηφίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Γενικά αίθριος καιρός – Τοπικές βροχές στα βορειοανατολικά

Aναβάθμιση αντιπροσώπευσης Κοσόβου στην Αθήνα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή