Τμήμα Σπουδών Εξωτερικού Εκπαιδευτηρίων Δούκα

Τμήμα Σπουδών Εξωτερικού Εκπαιδευτηρίων Δούκα

Το σίγουρο εισιτήριο με προορισμό την επιτυχία!

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

GCE A’ LEVELS & BTEC FOUNDATION IN ART, DESIGN & MEDIA PRACTICE

Το GCE των Εκπαιδευτηρίων Δούκα είναι το πρώτο που λειτούργησε στην Ελλάδα το 1985 και εξακολουθεί να εγγυάται σίγουρη εισαγωγή στα πανεπιστήμια του εξωτερικού για το 100% των μαθητών του. Με έμπειρους καθηγητές, ολιγομελή τμήματα και πληθώρα προσφερόμενων μαθημάτων, είναι το μεγαλύτερο επίσημο κέντρο GCE στην Ελλάδα και εξεταστικό κέντρο του βρετανικού φορέα πιστοποίησης PEARSON.

To BTEC Foundation in Art, Design & Media Practice είναι το μόνο που προσφέρει ολοκληρωμένη προετοιμασία σε ευρύ φάσμα μαθημάτων, εξοικονομώντας έως και έναν χρόνο σπουδών στο εξωτερικό, με full-time και part-time προγράμματα, σε ολιγομελή τμήματα, αλλά και short courses (μεμονωμένα μαθήματα σε εξειδικευμένα αντικείμενα) και ειδική προετοιμασία Portfolio. Επίσης, προετοιμάζει για την πιστοποίηση BTEC Level 1 Art & Design από την ηλικία των 14 ετών.

Μέσα από τις ειδικές παροχές του προγράμματος COMBO, οι μαθητές συνδυάζουν τα πρωινά μαθήματα στο Γενικό Λύκειο των Εκπαιδευτηρίων Δούκα και το απογευματινό πρόγραμμα του GCE ή του BTEC, εξοικονομώντας χρόνο από άσκοπες μετακινήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://doukas.gr/ekpaidefsi/gce/ και https://doukas.gr/ekpaidefsi/btec-foundation-in-art-design-and-media-practice/

Τμήμα Σπουδών Εξωτερικού Εκπαιδευτηρίων Δούκα-1

UNIVERSITY PLACEMENT CENTER ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ “ALL THE WAY”!

Το University Placement Center των Εκπαιδευτηρίων Δούκα προσφέρει πληροφορίες αλλά κυρίως καθοδήγηση σε όσους επιθυμούν να σπουδάσουν σε Ευρώπη, Αμερική, Καναδά, Αυστραλία και ειδικά σε χώρες με πολλά υποσχόμενες και γοργά ανερχόμενες σχολές στα παγκόσμια ranking της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης όπως η Ολλανδία, «αγορά» την οποία πρώτα άνοιξαν στην Ελλάδα τα Εκπαιδευτήρια Δούκα.

Μαθητές Γενικού Λυκείου, International Baccalaureate, GCE & BTEC από άλλα σχολεία μπορούν να απευθυνθούν στους έμπειρους και εξειδικευμένους συμβούλους του Κέντρου, οι οποίοι βρίσκονται στο πλευρό τους από την πρώτη στιγμή, για την επιλογή της σχολής, μέχρι και την υποβολή των αιτήσεων υποψηφιότητας. Οι σύμβουλοι λαμβάνουν υπόψη το προφίλ του υποψηφίου, τις εκπαιδευτικές του ανάγκες και τις προσωπικές του επιθυμίες. Ανάλογα με τη χώρα προτίμησης, γίνονται εξατομικευμένες υποστηρικτικές παρεμβάσεις.

Τμήμα Σπουδών Εξωτερικού Εκπαιδευτηρίων Δούκα-2

Παράλληλα, γίνεται οργανωμένη προετοιμασία για τις ειδικές εξετάσεις (Admission Tests) που δίνουν πρόσβαση σε σχολές όπως η ιατρική, η οδοντιατρική, η νομική κλπ. (UCAT, BMAT, LNAT, HPAT) τις οποίες οι μαθητές εξετάζονται μέσα στα Εκπαιδευτήρια Δούκα, καθώς το σχολείο είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://doukas.gr/ekpaidefsi/university-placement-center/

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή