MATTER OF CLASS

Ελληνικά πανεπιστήμια με το βλέμμα στον κόσμο
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η γνώση, η έρευνα και η καινοτομία δεν μπορούν να περιοριστούν στο στενό πλαίσιο μιας χώρας. Τα τελευταία χρόνια τα ελληνικά ακαδημαϊκά ιδρύματα, με σταθερά βήματα στρέφουν το βλέμμα τους στο εξωτερικό, πραγματοποιούν διεθνείς συνεργασίες, συμμετέχουν σε ανταλλαγές φοιτητών, ερευνητών και τεχνογνωσίας, εκπονούν ξενόγλωσσα προγράμματα, γίνονται πιο εξωστρεφή αναζητώντας τη θέση τους στον κόσμο.


Παγκόσμιο δίκτυο γνώσεων και εξέλιξης με βρετανική σφραγίδα
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Οι απόφοιτοι βρετανικών πανεπιστημίων μπορούν μέσω της πλατφόρμας «Alumni UK» του British Council, να εμπλακούν σε ένα παγκόσμιο δίκτυο ανθρώπων που θα τους προσφέρει ευκαιρίες επιμόρφωσης, εξέλιξης και επαγγελματικών συνεργασιών.

Η Ιατρική Σχολή που διαμορφώνει τη Νέα Γενιά Ιατρών βρίσκεται στην Κύπρο
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Παρακολούθησε τη διαδραστική διαδικτυακή παρουσίαση τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2022 και μάθε περισσότερα για τα προγράμματα Σπουδών Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Επιστημών Υγείας και Ζωής που προσφέρει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου Δήλωσε συμμετοχή ΕΔΩ Τα τελευταία χρόνια η Κύπρος έχει μετατραπεί σε πόλο έλξης για νέους και νέες, που επιθυμούν να αποκτήσουν υψηλού επιπέδου ιατρική εκπαίδευση. Το […]

Νέο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα: Certified Compliance Officer
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών Κανονιστικής Συμμόρφωσης Ελλάδας (ΣΕΚΑΣΕ) & η ΝΟΜΙΚΗ ΒIΒΛΙΟΘΗΚΗ διοργανώνουν το πρώτο στην Ελλάδα Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στην Κανονιστική Συμμόρφωση, συνδυαστικά με την πιστοποίηση της εν λόγω επαγγελματικής κατηγορίας από την TÜV AUSTRIA Hellas. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης και Live streaming.


«Εκπαιδευτική Αναγέννηση»: Μια ανεκτίμητης αξίας επένδυση για το παρόν και το μέλλον του παιδιού σας
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η Εκπαιδευτική Αναγέννηση αποτελεί ένα Σχολείο που, καλύπτοντας όλες τις βαθμίδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Προνηπιαγωγείο – Νηπιαγωγείο – Δημοτικό – Γυμνάσιο – Λύκειο – Διεθνές Πρόγραμμα GCSE / GCE), δημιουργεί όλες τις απαραίτητες συνθήκες, ώστε κάθε μαθητής να μπορέσει να εξελιχθεί στην «καλύτερη εκδοχή του εαυτού του». Αυτό, άλλωστε, αποτελεί και το βασικό […]

Εξ αποστάσεως σπουδές Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Συμβουλευτικής
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Κάθε χρόνο οι μαθητές Λυκείου καλούνται να αποφασίσουν για τις σπουδές τους και, κατ’ επέκταση, για το επάγγελμα και την καριέρα τους. Πόσο εύκολο είναι όμως είναι τελικά να επιλέξεις την επαγγελματική σου σταδιοδρομία από τόσο νεαρή ηλικία;


Αναγγελία Θέσεων Εργασίας στο Pierce-Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

To Pierce – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής του ανάπτυξης και της διαχρονικής παράδοσής του στη διαμόρφωση ελεύθερων, υπεύθυνων και κριτικά σκεπτόμενων μαθητών/τριών, θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο του 2022 τη λειτουργία Νηπιαγωγείου και Δημοτικού.

Διάκριση για τέσσερεις ελληνικές ομάδες στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής 2021
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Ραντεβού με το μέλλον έδωσαν και φέτος οι Έλληνες μαθητές, οι οποίοι ανταγωνιζόμενοι χώρες “μεγαθήρια” κατάφεραν να διακριθούν παγκοσμίως, κατακτώντας 4 θέσεις στη πρώτη δεκάδα στην World Robot Olympiad™ 2021.

Σημαντική δωρεά της Οικογένειας Παντελιάδη στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

H ανέγερση του νέου κτηρίου του Λυκείου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στη Θεσσαλονίκη προχωρά με γοργό ρυθμό, χάρη στη γενναιόδωρη προσφορά της οικογενείας Παντελιάδη του Ομίλου ΗΠΕΙΡΟΣ-ΟΠΤΙΜΑ-ΜΕΤRΟ-MY MARKET, που χρηματοδοτεί το έργο. Είναι μια δωρεά προς το σχολείο όπου φοίτησε ως οικότροφος ο ιδρυτής του Ομίλου, Παντελής Παντελιάδης, που, μετά την αποφοίτησή του το 1954, […]Νομικές σπουδές και ευκαιρίες καριέρας στη σύγχρονη εργασιακή πραγματικότητα
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Ανήκει στη λίστα με τις περισσότερο «παραδοσιακές» επιστήμες, ωστόσο, μέχρι σήμερα παραμένει κορυφαία επιλογή σε επίπεδο σπουδών, προσφέροντας σημαντικές ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης και δη, καριέρας και εξέλιξης. Ο λόγος, φυσικά, για την επιστήμη της Νομικής.

Στον αστερισμό των δεξιοτήτων
MATTER OF CLASS

Ένα από τα σαφέστερα μηνύματα του 21ου αιώνα είναι ότι η ακαδημαϊκή αριστεία δεν είναι μονόδρομος για την επιτυχία. Τρεις άνθρωποι με εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης προτείνουν καινοτόμες εναλλακτικές.


Μαθητές και σχολεία για μοντέρνους καιρούς
MATTER OF CLASS

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τη Χρύσα Σοφιανοπούλου, καθηγήτρια του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και εθνική διαχειρίστρια του διεθνούς προγράμματος PISA για την αξιολόγηση των μαθητών. Τι κάνει, τι δεν κάνει και τι θα έπρεπε να κάνει το ελληνικό σχολείο σήμερα;

Αντιπρόεδρος της EVBB o πρόεδρος του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Κωνσταντίνος Ροδόπουλος
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Αντιπρόεδρος της πανίσχυρης Ευρωπαϊκής Ένωσης Ινστιτούτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (EVBB), αναλαμβάνει ο Πρόεδρος του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, οικονομολόγος κ. Κωνσταντίνος Ροδόπουλος.


Η νέα σχολική χρονιά αρχίζει με το go4more
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Κάνοντας τις αγορές μας σε σχολικά είδη, τεχνολογικό εξοπλισμό και είδη σπιτιού με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, επωφελούμαστε από μοναδικές προσφορές.


Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Οι πιο ολοκληρωμένες σπουδές Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Επιστημών Υγείας και Ζωής
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Χιλιάδες νέων θα απαντήσουν και φέτος στο «κάλεσμα» της Ιατρικής, της Οδοντιατρικής και των Επιστημών Υγείας και Ζωής, επιλέγοντας να στραφούν σε σπουδές Υγείας, έναν κλάδο επίκαιρο, συνεχώς εξελισσόμενο, αλλά και με εγγυημένες απολαβές.