ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Η ώρα του ανακριτή για τον 33χρονο συζυγοκτόνο

Αύριο, Τρίτη, οδηγείται στον ανακριτή ο 33χρονος συζυγοκτόνος για να απολογηθεί για τη δολοφονία της γυναίκας του, Καρολάιν, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά: Η ώρα του ανακριτή για τον 33χρονο συζυγοκτόνο

Αύριο θα απολογηθεί στον ανακριτή ο 33χρονος συζυγοκτόνος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος για τη δολοφονία της γυναίκας του, Καρολάιν, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, οπότε και αρχίζει η κύρια φάση της ανάκρισης.

Αναφερόμενος στη βασική κατεύθυνση της απολογίας του, ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δικηγόρος του 33χρονου πιλότου, δήλωσε στον ΣΚΑΙ ότι «δεν αλλάζει ακριβώς τίποτα από την λεπτομερή ομολογία που έχει δώσει σε επίπεδο προανακρίσεως». 

Ο δικηγόρος του υποστήριξε πως ο κατηγορούμενος «θα ομολογούσε την πράξη του στο άμεσο χρονικό διάστημα» και ότι «δεν υπήρχε κίνητρο, ούτε είχε προσχεδιαστεί κάτι. Ήταν ένα τραγικό συμβάν σε ακραίες συνθήκες εκείνης της νύχτα». 

⇒ Διαβάστε ακόμα: Γλυκά Νερά: Το θρίλερ των 38 ημερών – Σκηνοθέτησε την τραγωδία της ζωής τους

Παράλληλα, ανέφερε πως ο 33χρονος πιλότος ζητάει συνεπιμέλεια του μωρού και από τις δύο οικογένειες. 

Ερωτηθείς για ύπαρξη τρίτου προσώπου, ο ίδιος είπε πως με βάση τη δικογραφία δεν υπήρχε κανένα τρίτο πρόσωπο ούτε διαπιστώθηκε κάτι τέτοιο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ ο καθ’ ομολογίαν δράστης θα επιχειρήσει να πείσει τον ανακριτή ότι δεν προσχεδίασε τη δολοφονία και δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο.

Συνδυασμός στοιχείων οδήγησε στον καθ’ ομολογίαν δράστη

Το γεγονός μη ύπαρξης συνεργού επιβεβαίωσε μιλώντας στον ΣΚΑΙ και ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Απόστολος Σκρέκας. 

Συμφωνά με τον κ. Σκρέκα, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής ένδειξη για ύπαρξη συνεργού, ωστόσο η ερευνά συνεχίζεται.

⇒ Διαβάστε ακόμα: Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δεν προέκυψε εμπλοκή τρίτου προσώπου, λέει η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.

Σχετικά με το γεγονός ότι δεν ελήφθησαν φωτογραφίες κατά την είσοδο της αστυνομίας στο χώρο του εγκλήματος, ώστε να υπάρχουν αποδείξεις για το πώς ήταν δεμένος ο δράστης, εξήγησε πως όταν καλεί την αστυνομία άνθρωπος που δηλώνει ότι βρίσκεται σε κίνδυνο προτεραιότητα είναι να διασωθεί ο άνθρωπος αυτός και να αποκλειστεί ο χώρος.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ., δεν υπήρχε μόνο ένα σημείο κλειδί που οδήγησε στον καθ’ ομολογίαν δράστη, αλλά ένας συνδυασμός στοιχείων.

Όπως διευκρίνισε, η αστυνομία έπρεπε αρχικά να εξετάσει το ενδεχόμενο της ληστείας, ωστόσο ακολούθως ερευνήθηκαν και άλλα σενάρια.

Εξήγησε, δε, ότι η έρευνα της ασφάλειας στηρίχθηκε στην ιατροδικαστική έκθεση και τα ψηφιακά πειστήρια.

Με πληροφορίες από skai.gr

Τελευταίες ειδήσεις

Μπομπ Μενέντεζ στην «Κ»: Καμία παραχώρηση από ΗΠΑ στον Ερντογάν

Αποκλειστική συνέντευξη Στέφανου Τσιτσιπά στην «Κ»: Η ενέργεια του κοινού γεμίζει την ψυχή μου


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ