Για βιασμό συνελήφθη ο Σεμέδο – Σήμερα η απολογία του

Για βιασμό συνελήφθη ο Σεμέδο – Σήμερα η απολογία του

Αντιμετωπίζει δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για ομαδικό βιασμό κατηγορείται ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο. Συνελήφθη αργά το βράδυ της Κυριακής από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας και χθες οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα. Αντιμετωπίζει δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και αναμένεται να απολογηθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή. Κατηγορούμενος για την ίδια υπόθεση είναι και ένας 40χρονος υπήκοος Νιγηρίας. Συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες δυνάμει εντάλματος που είχε εκδοθεί εις βάρος του, κατηγορούμενος και αυτός για ομαδικό βιασμό. Φέρεται να εργάζεται ως μάνατζερ καλλιτεχνών. 

Οι συλλήψεις έγιναν έπειτα από καταγγελία μιας 17χρονης, εις βάρος του Σεμέδο και του συγκατηγορουμένου του, το απόγευμα της Κυριακής στο Α.Τ. Βύρωνα. 

Η υπόθεση άρχισε να εκτυλίσσεται το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Η καταγγέλλουσα μαζί με μια επίσης ανήλικη φίλη της, που ήδη διατηρούσε φιλική σχέση με τον Σεμέδο, διασκέδαζαν σε μπαρ στη Γλυφάδα παρέα με τον ποδοσφαιριστή και τον 40χρονο μάνατζερ-φίλο του. 

Στη συνέχεια, οι τέσσερίς τους πήγαν με το αυτοκίνητο του Σεμέδο σε συναυλία στον Ωρωπό και αρκετές ώρες αργότερα επέστρεψαν στο σπίτι του ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα. Από την περαιτέρω έρευνα του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων προέκυψε ότι η φίλη της καταγγέλλουσας είχε με τη συναίνεσή της ερωτική επαφή με τον Σεμέδο. Αντίθετα, η 17χρονη κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι βιάστηκε από τον 40χρονο καλλιτεχνικό μάνατζερ.

Στη συνέχεια κατήγγειλε ότι βιάστηκε και από τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Οσα η άτυχη κοπέλα κατέθεσε στους αστυνομικούς επιβεβαίωσε στην κατάθεσή της η ανήλικη φίλη της. Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής οι κοπέλες έφυγαν με ταξί από το σπίτι του ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα.

Η 17χρονη περιέγραψε στη μητέρα της όσα είχαν προηγηθεί και μαζί μετέβησαν στο Α.Τ. Βύρωνα προκειμένου να προχωρήσουν σε καταγγελία. 

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Ασφάλεια, που ανέλαβε την περαιτέρω έρευνα της υπόθεσης και τον σχηματισμό δικογραφίας. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν από το σπίτι του Σεμέδο πειστήρια ικανά να επιβεβαιώσουν τα καταγγελλόμενα, όπως επίσης και το κινητό του τηλέφωνο, ενώ χθες η 17χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή. 

Τι λέει ο συνήγορος

Μέσω του συνηγόρου του, Σταύρου Γεωργόπουλου, ο κατηγορούμενος ποδοσφαιριστής αρνείται τις κατηγορίες. Ισχυρίζεται ότι το θύμα του είχε δηλώσει ότι είναι 19 ετών, καθώς και ότι υπάρχουν ακλόνητα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η καταγγελία δεν ευσταθεί. «Πρόκειται για μια παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά», δήλωσε στους δημοσιογράφους στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή