Η νέα σχολική χρονιά αρχίζει με το go4more

Η νέα σχολική χρονιά αρχίζει με το go4more

Κάνοντας τις αγορές μας σε σχολικά είδη, τεχνολογικό εξοπλισμό και είδη σπιτιού με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, επωφελούμαστε από μοναδικές προσφορές.

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σεπτέμβριος θα πει καινούργια ξεκινήματα: στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο, στο σπίτι, στη δουλειά, στην καθημερινότητα. Μαζί με τα παιδιά μας, καταρτίζουμε τις λίστες με τα απαραίτητα, οργανώνουμε και ιεραρχούμε προτεραιότητες, προμηθευόμαστε τον εξοπλισμό για τη νέα σχολική και ακαδημαϊκή χρονιά. Αλλά παράλληλα φέτος περισσότερο από ποτέ έχουμε ανάγκη να νιώσουμε αισιόδοξοι και δημιουργικοί, ώστε να απολαύσουμε κάθε στιγμή του χειμώνα που έρχεται σε αυτή την πολύ ιδιαίτερη χρονική συγκυρία. Βάζουμε λοιπόν στο πρόγραμμα και την ανανέωση του σπιτιού. Γιατί να μην αναβαθμίσουμε τη βεράντα ή να αναπροσαρμόσουμε το γραφείο μας, ώστε να μπορούμε να εργαζόμαστε από το σπίτι σε έναν χώρο που μας ευχαριστεί; Κάθε νέο ξεκίνημα φέρνει μαζί του νέες ανάγκες, στις οποίες φέτος θα ανταποκριθούμε κερδίζοντας. Πώς; Με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας!

Μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου προμηθευόμαστε τα σχολικά είδη και τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό της χρονιάς, ανανεώνουμε το σπίτι μας και οργανώνουμε νέα δυναμικά ξεκινήματα με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας εξασφαλίζοντας επιπλέον πόντους go4more, τους οποίους μπορούμε να εξαργυρώσουμε σε επόμενες αγορές μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επισκεφθούμε τα φυσικά ή ηλεκτρονικά καταστήματα των συνεργαζόμενων εταιρειών και να συλλέξουμε πόντους!

Η νέα σχολική χρονιά αρχίζει με το go4more-1

Επιλέγοντας το νέο μας laptop αξίας 399 ευρώ και άνω από τα καταστήματα Cosmote και Γερμανός, κερδίζουμε το 20% της αξίας του σε πόντους go4more. Αγοράζοντας σχολικά είδη στα καταστήματα Μουστάκας και στο moustakastoys.gr ή κάνοντας τις αγορές μας στα πολυκαταστήματα Notos και στο ηλεκτρονικό κατάστημα notos.gr, κερδίζουμε σε πόντους go4more το 10% της αξίας των αγορών μας. Και βέβαια, ανανεώνοντας το σπίτι μας στα κέντρα παραγγελιών και παραλαβών ΙΚΕΑ και στο ΙΚΕΑ eshop, επωφελούμαστε και πάλι με πόντους go4more που αντιστοιχούν στο 10% της αξίας των αγορών μας. 

Με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας κάθε αγορά επιβραβεύεται. Αν δεν είστε ήδη εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα go4more, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ και να κερδίζετε πόντους σε κάθε σας αγορά, τους οποίους θα εξαργυρώνετε στη συνέχεια, πληρώνοντας λιγότερο ή καθόλου, σε ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων. Το πρόγραμμα επιβράβευσης συναλλαγών go4more κάνει τις αγορές μας πιο αποδοτικές, πιο οικονομικές, πιο ευχάριστες. Και υπόσχεται ένα φθινόπωρο γεμάτο αισιοδοξία και λιγότερα βάρη για τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή