DEI College & University of Sunderland: Μια σύμπραξη που ανοίγει νέους ορίζοντες

DEI College & University of Sunderland: Μια σύμπραξη που ανοίγει νέους ορίζοντες

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα εκπαιδευτικά δεδομένα στη Θεσσαλονίκη αλλάζουν, σηματοδοτώντας παράλληλα μια σημαντική επιχειρηματική επιτυχία για τη συμπρωτεύουσα. Το DEI College, το οποίο φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια λειτουργίας, αναβαθμίζεται από απλό franchise partner σε Associate College του Βρετανικού Πανεπιστημίου του Sunderland.

Η συγκεκριμένη αναβάθμιση αποτελεί μια σημαντική επιχειρηματική επιτυχία για το DEI College, αλλά και μια κίνηση που ενισχύει το προφίλ του κλάδου της εκπαίδευσης για την πόλη, με δεδομένο πως αποτελεί το πρώτο παγκοσμίως Franchise Partner του University of Sunderland που πετυχαίνει αυτή την σημαντική διάκριση.  

DEI College & University of Sunderland: Μια σύμπραξη που ανοίγει νέους ορίζοντες-1

Στόχος, είναι η προσέλκυση ξένων φοιτητών στην Θεσσαλονίκη αλλά και η συμβολή στην εδραίωση της πόλης ως ένα αξιόπιστο, διαρκώς αναπτυσσόμενο και εξελισσόμενο εκπαιδευτικό κέντρο υψηλών προδιαγραφών στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Παράλληλα με τη δημιουργία Ερευνητικού Κέντρου εγκαινιάζονται από κοινού ερευνητικές δραστηριότητες μεταξύ των δυο ιδρυμάτων, προσφορά διδακτορικών προγραμμάτων, καθώς και παρουσία του European Office του University of Sunderland εντός των εγκαταστάσεων του DEI College, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι φοιτητές και απόφοιτοι του μητρικού πανεπιστημίου σε Ελλάδα και Βαλκάνια. Σημαντική καινοτομία αποτελεί και η αυτόματη πρόσβαση όλων των φοιτητών του Κολλεγίου DEI στη συνέχιση των σπουδών τους στο Πανεπιστήμιο ου Sunderland, όποτε αυτοί το επιθυμήσουν.

DEI College & University of Sunderland: Μια σύμπραξη που ανοίγει νέους ορίζοντες-2

Mε πολύτιμο σύμμαχο την πολυετή επιτυχημένη του παρουσία στο χώρο της εκπαίδευσης το Κολλέγιο DEI αλλάζει τα δεδομένα στο εκπαιδευτικό και επιχειρηματικό τοπίο της Θεσσαλονίκης και δημιουργεί νέες ευκαιρίες για όλους τους φοιτητές. Το κολλέγιο DEI προσφέρει επαγγελματικά αναγνωρισμένα πτυχία στους τομείς της Νομικής, Ψυχολογίας, Αγγλικής Φιλολογίας, Διοίκησης Επιχειρήσεων και Computer Science.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του κολλεγίου www.dei.edu.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή