Έγκλημα στο Χαλάνδρι: Στη φυλακή η 49χρονη εικαστικός

Έγκλημα στο Χαλάνδρι: Στη φυλακή η 49χρονη εικαστικός

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε μετά την πολύωρη απολογία που έδωσε στην 11η Τακτική Ανακρίτρια η 49χρονη που πυροβόλησε, τραυματίζοντας σοβαρά, τον 68χρονο πατέρα του παιδιού της έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι.

Η γυναίκα είναι αντιμέτωπη με βαριές κατηγορίες που αφορούν απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Η 49χρονη δεν έχει ορίσει συνήγορο και έτσι εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο που διορίστηκε από τις αρχές για την υπεράσπισή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε ενώπιον της δικαστικής λειτουργού, πως το όπλο δεν ήταν δικό της και πως βρισκόταν σε άμυνα. Ωστόσο, από τα στοιχεία της δικογραφίας, φαίνεται να προκύπτει πως η κατηγορούμενη βρισκόταν στον χώρο αναμένοντας τον 68χρονο οφθαλμίατρο.

Ειδήσεις σήμερα

Έγκλημα στο Χαλάνδρι: Η δράστις «είχε απειλήσει με όπλο τη 12χρονη κόρη της»

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή