Σήμερα στην ανακρίτρια η μητέρα της 9χρονης Τζωρτζίνας

Σήμερα στην ανακρίτρια η μητέρα της 9χρονης Τζωρτζίνας

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία της 9χρονης Τζωρτζίνας με όλες τις επιβαρυντικές περιστάσεις ασκήθηκε εις βάρος της μητέρας από την Εισαγγελία Αθηνών, όπου διαβιβάστηκε η δικογραφία για τον θάνατο της άτυχης μικρής.

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία της 9χρονης Τζωρτζίνας με όλες τις επιβαρυντικές περιστάσεις ασκήθηκε εις βάρος της μητέρας από την Εισαγγελία Αθηνών, όπου διαβιβάστηκε η δικογραφία για τον θάνατο της άτυχης μικρής. Οπως προκύπτει από τη δικογραφία, η 9χρονη βρήκε τραγικό θάνατο από τη χορήγηση τοξικής ουσίας.

Τη δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας Αντώνης Ελευθεριάνος, ενώ την εποπτεία των ερευνών έχει η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου. Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης κατά της μητέρας, η οποία σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στην ανακρίτρια και εντός πέντε ημερών να απολογηθεί.

Οι κινήσεις των δικαστικών αρχών ενεργοποιήθηκαν έπειτα από τα στοιχεία που προέκυψαν και έδειξαν, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι η oυσία που χορηγήθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα είναι η κεταμίνη, η οποία είναι τοξική και προκαλεί τον θάνατο σε 5 με 20 λεπτά. Για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας η έρευνα θα συνεχιστεί και οι σχετικές δικογραφίες θα αποσταλούν και αυτές στην Αθήνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή