Nέα εποχή για την μικροσυγκοινωνία της Σκιάθου

Nέα εποχή για την μικροσυγκοινωνία της Σκιάθου

Η Κοινοπραξία εκπονεί άμεσα τον στρατηγικό σχεδιασμό για να καλυφθεί με επαγγελματισμό και συνέπεια το μεταφορικό έργο στο νησί

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε νέα εποχή εισέρχεται η μικροσυγκοινωνία της Σκιάθου μετά την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του μεταφορικού έργου στο νησί για τα επόμενα 15 χρόνια.

Η διαγωνιστική διαδικασία κατοχυρώθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Κοινοπραξία (Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας Α.Ε., Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου Α.Ε. και ΑΚΤΗ ΙΚΕ).

Η Κοινοπραξία εκπονεί άμεσα τον στρατηγικό σχεδιασμό για να καλυφθεί με επαγγελματισμό και συνέπεια το μεταφορικό έργο στο νησί, με την δρομολόγηση σύγχρονων λεωφορείων, στις γραμμές Σκιάθος-Κουκουναριές, Σκιάθος-Αεροδρόμιο-Ξάνεμος, Σκιάθος-Ευαγγελίστρια, Σκιάθος-παραλία Ασέληνου.

Το νησί γυρίζει σελίδα στον τομέα των μεταφορών, αποκτώντας υπερσύγχρονα λεωφορεία, προηγμένης τεχνολογίας, τέτοια που συνάδουν με ένα νησί υψίστης ποιοτικής και τουριστικής εμβέλειας, με εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες ετησίως και χιλιάδες μόνιμους κατοίκους. 

Με ορίζοντα 15ετίας καταργούνται οι παρωχημένες τακτικές των χάρτινων εισιτηρίων και των κερματοδεκτών και τη θέση τους παίρνουν τα ηλεκτρονικά εισιτήρια και τα πρωτυπωμένα.

Η ψήφος εμπιστοσύνης της Κοινοπραξίας στο νησί θα σηματοδοτήσει νέες θέσεις εργασίας και επιμέρους προσφορά απασχόλησης για διάφορες ειδικότητες. Οι εργαζόμενοι που θα απασχοληθούν θα είναι κάτοικοι του νησιού.  

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή