Αρπαγή παιδιού στην Κηφισιά: Πληροφορίες ότι ο 6χρονος Ράινερ βρίσκεται στη Νορβηγία

Αρπαγή παιδιού στην Κηφισιά: Πληροφορίες ότι ο 6χρονος Ράινερ βρίσκεται στη Νορβηγία

Όπως δήλωσε ο Κώστας Γιαννόπουλος, άνδρας που δήλωσε δικηγόρος του πατέρα επικοινώνησε με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και δήλωσε ότι το παιδί βρίσκεται ασφαλές στη Νορβηγία

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη Νορβηγία βρίσκεται τελικά ο 6χρονος Ράινερ που απήχθη από την Κηφισιά. 

Όπως δήλωσε στον skai.gr ο Κώστας Γιαννόπουλος, άνδρας που δήλωσε δικηγόρος του πατέρα επικοινώνησε με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και δήλωσε ότι το παιδί βρίσκεται ασφαλές στη Νορβηγία.

Ζήτησε να «κατεβάσουν» το amber alert για τον εντοπισμό του 6χρονου, με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να απαντά ότι κάτι τέτοιο γίνεται μόνο μετά από εντολή εισαγγελέα.

E-mail δέχθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ και η Ελληνίδα δικηγόρος του πατέρα από Νορβηγό συνάδελφό της, στο οποίο επίσης αναφέρεται ότι το παιδί βρίσκεται στη Νορβηγία και χαίρει άκρας υγείας.

Η ίδια ενημέρωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» και την αστυνομία για αυτή την εξέλιξη. Αντίστοιχο email φέρεται να έλαβε και ο δικηγόρος της μητέρας.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή