Στο ψυχιατρείο ο 37χρονος ένοπλος του Συντάγματος

Στο ψυχιατρείο ο 37χρονος ένοπλος του Συντάγματος

Εμφανίστηκε πριν από τις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης στον Αγνωστο Στρατιώτη, κρατώντας πανό και καραμπίνα.

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eνα ακατάληπτο κείμενο, με απειλές και ύβρεις κατά πάντων, ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram ο 37χρονος πριν πάει ένοπλος τα ξημερώματα στο Σύνταγμα, αναστατώνοντας τους εύζωνες στην καρδιά της Αθήνας και σημαίνοντας συναγερμό στην αστυνομία. «Πραξικόπημα στην βουλή βασιλιάς Μίνωας δικαστής της Αβύσσου. Πεζοναύτης Β. Σ. Μόνος μου. Ερχομαι οπλισμένος στην βουλή. Μόλις πεθάνω θα γίνει σεισμός Αρμαγεδδών. Θα επιστρέψω σε 3 μέρες Θεός της φωτιάς και θα αυτοκτονήσετε όλοι» έγραφε, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του, η οποία συνοδευόταν με φωτογραφίες από το πανό που κρατούσε αλλά και την καραμπίνα που είχε μαζί του.

Ο άνδρας φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα, μετά τη σύλληψή του τις πρώτες πρωινές ώρες, μεταφέρθηκε αρχικά για ψυχιατρική εξέταση και τελικά για εγκλεισμό. Ολα ξεκίνησαν λίγο πριν από τις 3 τα ξημερώματα, όταν έκανε την εμφάνισή του στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη κρατώντας μια καραμπίνα και ένα πανό που έγραφε «Βασιλιάς Μίνωας πραξικόπημα». Αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομία, η οποία απέκλεισε το σημείο, ενώ απομακρύνθηκαν και οι εύζωνες.

Στο σημείο έσπευσαν διαπραγματευτές και αστυνομικοί της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας, ενώ όλοι οι γύρω δρόμοι είχαν αποκλειστεί από δεκάδες περιπολικά. Στις 04.40, δύο ομάδες των ΕΚΑΜ περικύκλωσαν τον ένοπλο και κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να τον συλλάβουν, οδηγώντας τον στη ΓΑΔΑ. Μετά τις 5.00 το πρωί άνοιξαν οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα, ενώ επέστρεψαν και οι εύζωνες στο μνημείο. Ο 37χρονος μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «Δαφνί».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή