Κυψέλη: Απόπειρα αυτοκτονίας εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για την γυναίκα που βρέθηκε αιμόφυρτη

Κυψέλη: Απόπειρα αυτοκτονίας εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για την γυναίκα που βρέθηκε αιμόφυρτη

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ., μιλώντας στο kathimerini.gr, ανέφεραν πως από τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί μέχρι στιγμής προκύπτει πως το πιθανότερο σενάριο είναι η γυναίκα να αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή της

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απόπειρα αυτοκτονίας και όχι εγκληματική ενέργεια φαίνεται πως βρίσκεται πίσω από τον τραυματισμό της γυναίκας που εντοπίστηκε το βράδυ της Κυριακής αιμόφυρτη σε πεζοδρόμιο, στην Κυψέλη.

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ., μιλώντας στο kathimerini.gr, ανέφεραν πως από τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί μέχρι στιγμής προκύπτει πως το πιθανότερο σενάριο είναι η γυναίκα να αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή της, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. 

Όλα συνέβησαν στις 23.00 το βράδυ της Κυριακής όταν πολίτες άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο και λίγο μετά διαπίστωσαν ότι η γυναίκα βρισκόταν αιμόφυρτη στο πεζοδρόμιο στη συμβολή των οδών Κυψέλης και Ζακύνθου.

Η γυναίκα ήταν γυμνή από τη μέση και πάνω, ενώ έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Άμεσα έφτασε στο σημείο το ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τη γυναίκα και τη μετέφερε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή