Πολυτεχνειούπολη: Καταθέσεις θυμάτων της συμμορίας των εστιών

Πολυτεχνειούπολη: Καταθέσεις θυμάτων της συμμορίας των εστιών

Οι δράστες θεώρησαν ότι είναι αστυνομικοί της ασφάλειας και τους έκαναν έλεγχο

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις απειλές και τον εκφοβισμό που έζησαν από τη συμμορία των φοιτητικών εστιών του Ζωγράφου περιγράφουν στις καταθέσεις προς τις Αρχές νεαροί, οι οποίοι θεωρήθηκαν από τους δράστες αστυνομικοί της ασφάλειας.

Όπως αναφέρουν, όταν πριν από μερικές ημέρες μπήκαν με το αυτοκίνητό τους στην Πολυτεχνειούπολη, αντιλήφθηκαν ότι ένα αυτοκίνητο τους ακολουθούσε. Ο συνοδηγός τους πλησίασε και ακολούθησε έντονος διάλογος. Τα πνεύματα ηρέμησαν όταν οι νεαροί του είπαν ότι είναι φοιτητές και διαμένουν στις εστίες.

Στη συνέχεια, οι νεαροί ενημέρωσαν τους φύλακες της Πύλης, οι οποίοι ανέφεραν ότι παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και μερικές μέρες νωρίτερα.

Ακολούθησε κινητοποίηση από τους φύλακες που εντόπισαν τελικά τον δράστη, ο οποίος δήλωσε «ότι είναι πρώην χρήστης ηρωίνης, ότι έχει εντάλματα» και ζήτησε να μην καλέσουν την αστυνομία. 


Ελεύθερος ο αδερφός του «Έσκο»

Ο Δικηγόρος Δημήτρης Γκαβελας, συνήγορος του αδελφού του νοσηλευομενου «Εσκο» που κατηγορείται για ληστείες, διακίνηση Ναρκωτικών κλπ δήλωσε στο Kathimerini.gr ότι: «Μετά από μια πολύωρη ανακριτική διαδικασία ο εντολέας μου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Υποστηρίξαμε και αποδείξαμε ότι δεν έχει συμμετοχή στις αποδιδόμενες πράξεις».

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή