Ελεύθεροι υπό όρους οι αστυνομικοί που κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό στο ΑΤ Ομόνοιας

Ελεύθεροι υπό όρους οι αστυνομικοί που κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό στο ΑΤ Ομόνοιας

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι δυο αστυνομικοί που κατηγορούνται για τον βιασμό της 19χρονης στο ΑΤ Ομόνοιας

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν οι δύο αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό 19χρονης και παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας.

Ανακριτής και εισαγγελέας όρισαν για τους δύο κατηγορούμενους τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα μια φορά το μήνα.

Και οι δύο αρνήθηκαν ότι βίασαν την 19χρονη επιμένοντας στη θέση ότι υπήρξε σεξουαλική συνεύρεση αλλά με τη συναίνεση της.

Πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι και το θύμα είχε δώσει αντιφατικές καταθέσεις, χωρίς να επιβεβαιώνει ότι δέχθηκε απειλή, πίεση από τους δύο αστυνομικούς αλλά και χωρίς να είναι σίγουρη για το αν οι ίδιοι είχαν βεβαιότητα ότι η ίδια δεν συναινούσε.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή