Ναυάγιο σκάφους στο Στενό Καφηρέα: Εντοπίστηκε μία σορός – Σε εξέλιξη οι έρευνες

Ναυάγιο σκάφους στο Στενό Καφηρέα: Εντοπίστηκε μία σορός – Σε εξέλιξη οι έρευνες

Σύμφωνα με το Λιμενικό, το πρωί της Τετάρτης εντοπίστηκε μία σορός άνδρα από το πλοίο ανοικτής θαλάσσης που συμμετέχει στην έρευνα

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Λιμενικού στο Στενό του Καφηρέα (μεταξύ Εύβοιας και Άνδρου) για τον εντοπισμό αγνοουμένων από το ναυάγιο που έγινε χθες Τρίτη (1/11). 

Σύμφωνα με το Λιμενικό, το πρωί της Τετάρτης εντοπίστηκε μία σορός άνδρα από το πλοίο ανοικτής θαλάσσης που συμμετέχει στην έρευνα. Η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων συμμετέχουν ένα πλοίο ανοικτής θαλάσσης του Λιμενικού καθώς και ένα αεροσκάφος. 

Μέχρι στιγμής έχουν διασωθεί 11 άτομα και συγκεκριμένα έξι από την Αίγυπτο, τρεις από το Αφγανιστάν και δύο από το Ιράν, όλοι άνδρες. 

Οι διασωθέντες δήλωσαν ότι επέβαιναν σε ιστιοφόρο σκάφος το οποίο βυθίστηκε βόρεια της νησίδας και στο οποίο επέβαιναν 68 άτομα. Στη θαλάσσια περιοχή οι καιρικές συνθήκες είναι καλύτερες σε σύγκριση με χθες Τρίτη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκάφος ξεκίνησε από τη Σμύρνη και βυθίστηκε στα ελληνικά ύδατα.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή