Ληστεία στην Αργυρούπολη: «Λήστευα γιατί χρωστούσα σε τοκογλύφους» λέει ο συνταγματάρχης

Ληστεία στην Αργυρούπολη: «Λήστευα γιατί χρωστούσα σε τοκογλύφους» λέει ο συνταγματάρχης

Ο άνδρας, ο οποίος υπηρετεί σε στρατόπεδο της Αττικής, υποστήριξε ότι ωθήθηκε στην παρανομία λόγω χρεών που φέρεται να έχει σε τοκογλύφους

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για την χαρτογράφηση της δράσης του εν ενεργεία συνταγματάρχη που συνελήφθη σήμερα για τη ληστεία που πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας σε υποκατάστημα τράπεζας στην Αργυρούπολη κραδαίνοντας μία χειροβομβίδα.

Όπως έχει προκύψει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο 53χρονος φέρεται να εμπλέκεται και σε άλλες ληστείες τραπεζών στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, της Δάφνης και του Παλαιού Φαλήρου.

Ο άνδρας, ο οποίος υπηρετεί σε στρατόπεδο της Αττικής, όταν βρέθηκε ενώπιον των αστυνομικών, προσπάθησε να δικαιολογήσει τις πράξεις του υποστηρίζοντας ότι ωθήθηκε στην παρανομία λόγω χρεών που φέρεται να έχει σε τοκογλύφους.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης εισέβαλε στις 9:40 στο υποκατάστημα της τράπεζας, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδό Γερουλάνου και 3ης Σεπτεμβρίου, και με την απειλή χειροβομβίδας ακινητοποίησε τους υπαλλήλους.

Στη συνέχεια, αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό από ταμείο και τράπηκε σε φυγή.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή