Θεσσαλονίκη: «Βομβαρδισμένο» τοπίο τα Λαδάδικα το βράδυ της Τσικνοπέμπτης

Θεσσαλονίκη: «Βομβαρδισμένο» τοπίο τα Λαδάδικα το βράδυ της Τσικνοπέμπτης

Κεντρικά σημεία όπως η πλατεία Μοριχόβου, η Αιγύπτου και η Κατούνη, γέμισαν με μπουκάλια, πλαστικά ποτήρια, χαρτιά και σακούλες όσο οι εορτασμοί βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βομβαρδισμένο τοπίο θύμιζαν τα ξημερώματα της Παρασκευής τα Λαδάδικα στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από τον εορτασμό της Τσικνοπέμπτης και τη μεγάλη κοσμοσυρροή. 

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του thesstoday.gr, κεντρικά σημεία όπως η πλατεία Μοριχόβου, η Αιγύπτου και η Κατούνη, εκεί όπου είχε στηθεί ένα μεγάλο γλέντι από χθες το μεσημέρι και στο οποίο συμμετείχαν χιλιάδες κάτοικοι, μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές, γέμισαν με μπουκάλια, πλαστικά ποτήρια, χαρτιά και σακούλες όσο οι εορτασμοί βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Θεσσαλονίκη: «Βομβαρδισμένο» τοπίο τα Λαδάδικα το βράδυ της Τσικνοπέμπτης-1

Όσο αραίωνε η κοσμοσυρροή περνώντας η ώρα από τα μεσάνυχτα και έπειτα, τόσο πιο «καταστροφική» φαινόταν η εικόνα με το πλήθος σκουπιδιών που συγκεντρώθηκε στους πεζόδρομους και στην πλατεία.

Θεσσαλονίκη: «Βομβαρδισμένο» τοπίο τα Λαδάδικα το βράδυ της Τσικνοπέμπτης-2

Σημειώνεται ότι από το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης και παίρνοντας τη σκυτάλη μέχρι το βράδυ, αλλά και τα ξημερώματα, μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στα γλέντια που στήθηκαν στα Λαδάδικα, με ψησταριές, ποτά, μουσική στη διαπασών και χορό.

Θεσσαλονίκη: «Βομβαρδισμένο» τοπίο τα Λαδάδικα το βράδυ της Τσικνοπέμπτης-3

Το βράδυ οι παρέες νέων και οι φοιτητές έδωσαν δυναμικό παρών, πολλοί ντυμένοι αποκριάτικα, με τα καταστήματα εστίασης να έχουν πλημμυρίσει από κόσμο και μεγάλες ουρές να έχουν σχηματιστεί έξω όπου επικρατούσε το αδιαχώρητο.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή