Νέα Ιωνία: Ναρκωτικά, εκβιασμοί και συνοδεία σε τράπερς

Νέα Ιωνία: Ναρκωτικά, εκβιασμοί και συνοδεία σε τράπερς

Πρόκειται για ομάδα ατόμων τα οποία φέρονται να εμπλέκονται σε υποθέσεις ναρκωτικών, εκβιασμών και σωματεμπορίας, ενώ κάποιοι από αυτούς έχουν κατά καιρούς αναλάβει και τον ρόλο «σωματοφύλακα» σε γνωστούς τράπερς

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολυσχιδής είναι η δράση των ανδρών από την Αλβανία που συμμετείχαν στο αιματηρό επεισόδιο που έλαβε χώρα στη Νέα Ιωνία λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης (21/2) και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος. 

Όπως είχε γράψει και τις προηγούμενες ημέρες το kathimerini.gr, κάποιοι από τους συμμετέχοντες (μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί τέσσερα άτομα) ανήκουν σε ομάδα ατόμων με έδρα ένα κλαμπ στην Αθήνα και φέρονται να εμπλέκονται σε υποθέσεις ναρκωτικών, εκβιασμών και σωματεμπορίας. Παράλληλα ορισμένοι εξ’ αυτών φέρονται να διατηρούν επαφές με ποινικούς που βρίσκονται στη φυλακή, ενώ έχουν, κατά καιρούς, αναλάβει και τον ρόλο «σωματοφύλακα» σε γνωστούς τράπερς. 

Σε στιγμιότυπα που βρίσκονται στην κατοχή της «Κ», εμφανίζεται ένα από τα άτομα που συμμετείχαν στο αιματηρό περιστατικό στη Νέα Ιωνία να συνοδεύει γνωστό τράπερ στα βραβεία Mad όπου είχε σημειωθεί συμπλοκή μεταξύ αυτού και ενός ακόμη μουσικού. 

Η δολοφονία στη Νέα Ιωνία 

Υπενθυμίζεται πως η επίθεση στην καφετέρια της Νέας Ιωνίας έγινε στις 23.53 την περασμένη Τρίτη (21/2) και ο άνδρας, που έφερε τραύμα στον ώμο, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου, στις 1.55 περίπου, κατέληξε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όλα συνέβησαν όταν μια παρέα επτά ατόμων από την Αλβανία, που βρίσκονταν σε έναν πιο «πριβέ» χώρο της καφετέριας, άρχισε να τσακώνεται για άγνωστους λόγους.

Τα αίματα άναψαν και ο καβγάς μεταφέρθηκε στο κέντρο του μαγαζιού, όπου βρίσκονταν και άλλοι πελάτες.

Τότε, ένας από τη συγκεκριμένη παρέα έβγαλε όπλο και πυροβόλησε. Η σφαίρα, όμως, βρήκε τον άτυχο άνδρα, ο οποίος ήταν θαμώνας και δεν είχε καμία σχέση με το περιστατικό, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στην ωμοπλάτη και λίγες ώρες αργότερα να καταλήξει.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή