Σε στάση εργασίας προχώρουν την Πέμπτη τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ

Σε στάση εργασίας προχώρουν την Πέμπτη τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ

Ποιες ώρες της Πέμπτης θα «τραβήξουν» χειρόφρενο τα λεωφορεία στην Αθήνα

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε στάση εργασίας προχωράει το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ (λεωφορεία) την Πέμπτη, ημέρα της γενικής απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα λεωφορεία στην Αθήνα θα «τραβήξουν» χειρόφρενο από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9.00 και από τις 21.00 έως τη λήξη της βάρδιας. Θα κινούνται κανονικά δηλαδή από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

«Σύσσωμοι με την κοινωνία, διεκδικούμε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που να αξίζουν στον επιβάτη, που να αξίζουν στον εργαζόμενο γιατί η συγκοινωνία είναι κοινωνικό αγαθό στις υπηρεσίες του πολίτη. Ποτέ ξανά τραγωδία. Ποτέ ξανά», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ.

Tι θα γίνει με τα άλλα μέσα μεταφοράς

Οι εργαζόμενοι στο μετρό αναμένεται να πραγματοποιήσουν συνέλευση αύριο ώστε να αποφασίσουν σε τι είδους κινητοποιήσεις θα προχωρήσουν.

Υπενθυμίζεται ότι τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια τη Πέμπτη, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία έχει ανακοινώσει ότι προχωράει σε 24ωρη απεργία.

Στην απεργία της Πέμπτης συμμετέχει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, με τα τρένα ούτως ή άλλως να μην κινούνται από τότε που έγινε το δυστύχημα στα Τέμπη.

Στη Θεσσαλονίκη δεν θα κινηθούν καθόλου τα λεωφορεία την Πέμπτη λόγω της 24ωρης απεργίας του ΟΑΣΘ.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή