Θεσσαλονίκη: Ληστής εισέβαλε σε σπίτι οικογένειας και επιτέθηκε στον γιο

Θεσσαλονίκη: Ληστής εισέβαλε σε σπίτι οικογένειας και επιτέθηκε στον γιο

Ο 21χρονος ληστής, υπήκοος Πακιστάν, μπήκε στο σπίτι περίπου στις 3.40 τα ξημερώματα, την ώρα που η οικογένεια κοιμόταν και άρχισε να ερευνά τους χώρους

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στιγμές αγωνίας και τρόμου έζησαν τα μέλη μιας οικογένειας στη Νέα Μαγνησία Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της Τρίτης (9/5) όταν συνειδητοποίησαν πως ένας άνδρας έχει εισβάλει στο σπίτι τους προκειμένου να τους ληστέψει. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος ληστής, υπήκοος Πακιστάν, μπήκε στο σπίτι περίπου στις 3.40, την ώρα που η οικογένεια κοιμόταν και άρχισε να ερευνά τους χώρους. Ωστόσο οι ιδιοκτήτες ξύπνησαν και στην προσπάθειά τους να τον ακινητοποιήσουν, αυτός επιτέθηκε στον γιο του ιδιοκτήτη αλλά τελικά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. 

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε πως ο συλληφθείς από τις 19 Απριλίου 2023 έως και τις 9 Μαΐου 2023 είχε διαπράξει άλλες τρεις παρόμοιες ληστείες και κλοπές στην περιοχή, κατά τις οποίες αφαίρεσε συνολικά τρία κινητά τηλέφωνα, 800 ευρώ, ένας ρολόι αξίας 300 ευρώ, δύο τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα των παθόντων. 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή