Πειραιάς: Σεξουαλική επίθεση σε βάρος 18χρονης

Πειραιάς: Σεξουαλική επίθεση σε βάρος 18χρονης

Προσήχθη ένας ύποπτος από την ΕΛ.ΑΣ.

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εφιαλτικές στιγμές έζησε το περασμένο Σάββατο, 6 Μαΐου, μία κοπέλα 18 ετών η οποία δέχθηκε στον Πειραιά σεξουαλική επίθεση από έναν άνδρα. 

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του kathimerini.gr, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν η κοπέλα περπατούσε αμέριμνη στο πεζοδρόμιο και αντιλήφθηκε πως ένας άνδρας είχε κατεβάσει το παντελόνι του και την ακολουθούσε. 

Η κοπέλα επιτάχυνε τον βηματισμό της, όμως ο άνδρας συνέχισε να την ακολουθεί και κάποια στιγμή την ακινητοποίησε με τα χέρια του και της επιτέθηκε σεξουαλικά. Για καλή της τύχη τις φωνές της άκουσε ένας περαστικός ο οποίος έτρεξε προς το σημείο αναγκάζοντας τον δράστη να αποχωρήσει τρέχοντας. Ενημερώθηκε η Αστυνομία και η 18χρονη κατέθεσε για το γεγονός στη Τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου. 

Προσαγωγή υπόπτου

Χθες, Πέμπτη (11/5), η 18χρονη ενώ κινούνταν στον Πειραιά παρατήρησε έναν άνδρα ο οποίος έμοιαζε πολύ με αυτόν που της είχε επιτεθεί σεξουαλικά.

Κάλεσε την ΕΛ.ΑΣ. και στελέχη της ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά έσπευσαν στο σημείο και προσήγαγαν τον ύποπτο στην ΕΛ.ΑΣ. Ωστόσο δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος του που να τον εμπλέκουν με την κακοποίηση. Ως εκ τούτου οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη συνεχίζονται.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή