Δολοφονία 50χρονου στο Γκάζι: «Τον χτύπησα, αλλά δεν ήξερα ότι τον σκότωσα» είπε ο δράστης

Δολοφονία 50χρονου στο Γκάζι: «Τον χτύπησα, αλλά δεν ήξερα ότι τον σκότωσα» είπε ο δράστης

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας (29/5) από αστυνομικούς σε καφετέρια στο Πόρτο Ράφτη και συνελήφθη. 

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί αύριο ο 29χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία 50χρονου η οποία διαπράχθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022 στο Γκάζι.

Ο δράστης εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας (29/5) από αστυνομικούς σε καφετέρια στο Πόρτο Ράφτη και συνελήφθη. 

Οπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., ο άνδρας, αμέσως μετά τη δολοφονία, έφυγε από το σπίτι του και για μικρό χρονικό διάστημα διαβιούσε σε Μονή της Αττικής. 

Οταν οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες, ο 29χρονος παραδέχθηκε πως είχε χτυπήσει τον 50χρονο, υποστηρίζοντας όμως πως «δεν ήξερε πως τον είχε σκοτώσει». 

Η δολοφονία

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, ο 50χρονος εντοπίστηκε το πρωί της 24ης Σεπτεμβρίου στην Αθήνα πεσμένος στο οδόστρωμα και αιμόφυρτος.

Τον εντόπισε διερχόμενο άτομο στις 6:20 το πρωί στη συμβολή των οδών Ικαριέων και Ζαγρέως. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε προέκυψε πως ο 29χρονος, από κοινού με ακόμη ένα άτομο, αφού διαπληκτίστηκαν με το θύμα, του κατάφερε χτύπημα με το χέρι στο πρόσωπο με αποτέλεσμα το θύμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο οδόστρωμα.

Στη συνέχεια, τα δύο άτομα διέφυγαν με δίκυκλο ιδιοκτησίας του κατηγορουμένου.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή