Ρόδος: Γνωστό beach bar έστησε εξέδρα και πέργκολα σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα

Ρόδος: Γνωστό beach bar έστησε εξέδρα και πέργκολα σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα

Ο λόγος για ένα πολύ γνωστό beach bar της Ρόδου και τους ιδιοκτήτες του, οι οποίοι, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, προέβησαν σε σωρεία παράνομων κατασκευών εντός χερσαίας ζώνης του αιγιαλού-παραλίας

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εφτιαξαν την εξέδρα σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα προκειμένου να τοποθετήσουν τραπεζοκαθίσματα, κατασκεύασαν και μία πέργκολα για την προστασία από τον ήλιο και άρχισαν να εξυπηρετούν τουρίστες προσφέροντας τις υπηρεσίες τους. Υπολόγιζαν όμως χωρίς τους αστυνομικούς.

Ο λόγος για ένα πολύ γνωστό beach bar της Ρόδου και τους ιδιοκτήτες του, οι οποίοι, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, προέβησαν σε σωρεία παράνομων κατασκευών εντός χερσαίας ζώνης του αιγιαλού-παραλίας.

Όπως πληροφορείται το kathimerini.gr, το μεσημέρι της Τετάρτης (31/5), στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. «επισκέφθηκαν» το εν λόγω κατάστημα και, αφού διαπίστωσαν τις παράνομες κατασκευές, προέβησαν στη σύλληψη ενός 48χρονου Αλβανού που λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος της επιχείρησης.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν την κατασκευή εξέδρας για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων και την κατασκευή αντίστοιχων διαστάσεων πέργκολας σε χώρο εφαπτόμενο του καταστήματος εντός χερσαίας ζώνης του αιγιαλού χωρίς φυσικά να υπάρχει η σχετική άδεια. 

Τέλος διαπιστώθηκε πως η επιχείρηση στερούνταν σχετικής έγκρισης από την αρμόδια Υπηρεσία Αρχαιολογίας για τη νόμιμη λειτουργία της. 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή