Χαλκίδα: Χειροπέδες σε γονείς για έκθεση 5χρονου σε κίνδυνο

Χαλκίδα: Χειροπέδες σε γονείς για έκθεση 5χρονου σε κίνδυνο

Το παιδί εντοπίστηκε στις 14.30 το μεσημέρι από μία 59χρονη η οποία ειδοποίησε τις Αρχές και ο ανήλικος μεταφέρθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χειροπέδες σε δύο γονείς για έκθεση του ανήλικου παιδιού τους σε κίνδυνο πέρασαν χθες Τετάρτη (7/6) στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. στη Χαλκίδα. 

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, όλα συνέβησαν πρωινές ώρες της Τετάρτης όταν ο 5χρονος αποχώρησε από το σπίτι της οικογένειας χωρίς να γίνει αντιληπτός και άρχισε να περιπλανάται στους δρόμους της πόλης με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλειά του. 

Το παιδί εντοπίστηκε στις 14.30 το μεσημέρι από μία 59χρονη στη συμβολή των οδών Ερμού και Φαρμακίδου η οποία ειδοποίησε τις Αρχές και ο ανήλικος μεταφέρθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας. 

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η εισαγγελέας ανηλίκων Χαλκίδας, ενώ η μητέρα του παιδιού, 20 ετών, και ο πατέρας του, 44 ετών, συνελήφθησαν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Στη συνέχεια οι γονείς αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς έχουν υπό την προστασία τους ακόμη πέντε ανήλικα παιδιά. 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή