Live: Παρακολουθήστε το συνέδριο Nostos 2023 για την ψυχική υγεία στο Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Live: Παρακολουθήστε το συνέδριο Nostos 2023 για την ψυχική υγεία στο Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος φιλοξενεί το ετήσιο συνέδριο Nostos, με την ψυχική υγεία να αποτελεί κύριο θεματικό άξονα.

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος φιλοξενεί το ετήσιο συνέδριο Nostos, με την ψυχική υγεία να αποτελεί κύριο θεματικό άξονα. Με σύνθημα «Ευαίσθητη και ανθεκτική, θωρακισμένη και απροστάτευτη, η ψυχική υγεία δεν έχει μόνο μια πτυχή», η φετινή πρωτοβουλία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος σε συνεργασία με το SNF Agora Institute του Πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς και τον μη κερδοσκοπικό δημοσιογραφικό οργανισμό iMEdD επιφυλάσσει τέσσερις ημέρες διαλόγου, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης.

Παρακολουθήστε Live τις εργασίες του συνεδρίου: 

Stream 1: SNF Nostos Conference | Πρωινά sessions @ Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, ΕΛΣ & Απογευματινά sessions @ Εναλλακτική Σκηνή, ΕΛΣ | 8.00 – 17.00

Η κορωνίδα του συνεδρίου είναι αδιαμφισβήτητα η συζήτηση του Μπαράκ Ομπάμα με τον πρόεδρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Ανδρέα Δρακόπουλο στις 17:30.

Επτά χρόνια μετά την τελευταία επίσημη επίσκεψή του στη χώρα, ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών επιστρέφει στη σκηνή της Λυρικής, όπου αναμένεται να μιλήσει για τον ρόλο της ψυχικής υγείας στην ενίσχυση της δημοκρατίας και την υποστήριξη της επόμενης γενιάς ηγετών. Οι εγγραφές για την πολυαναμενόμενη ομιλία έχουν ήδη σπάσει το φράγμα των 1.200 ατόμων, με τους διοργανωτές να προγραμματίζουν και τη ζωντανή αναμετά-δοσή της μέσω Διαδικτύου.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα του συνεδρίου

Stream 2: SNF Nostos Conference | Απογευματινά sessions @Υποδοχή ΕΒΕ | 14.35 – 16.40

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT