Επίθεση με οπαδικά κίνητρα στο Αγρίνιο: Του πήραν τη μπλούζα και τον γρονθοκόπησαν

Επίθεση με οπαδικά κίνητρα στο Αγρίνιο: Του πήραν τη μπλούζα και τον γρονθοκόπησαν

Ο 18χρονος κατάφερε να διαφύγει και να κρυφτεί σε παρακείμενο κατάστημα όπου και κάλεσε τον πατέρα του προκειμένου να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμη μία επίθεση με οπαδικά κίνητρα καταγράφηκε, αυτή τη φορά, στο Αγρίνιο με θύμα έναν 18χρονο. 

Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, όλα συνέβησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στην πλατεία Ειρήνης όταν ο 18χρονος, φορώντας μπλούζα ποδοσφαιριστικής ομάδας, στάθμευσε το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε προς ένα περίπτερο που υπάρχει στο σημείο. 

Καθώς ο 18χρονος επέστρεφε στο όχημα, αρχικά τον πλησίασαν ένας 17χρονος και ένας 19χρονος και αφού τον τράβηξαν από το τσαντάκι μέσης που φορούσε, στη συνέχεια του ζήτησαν να βγάλει την μπλούζα του και να τους την παραδώσει. 

Όταν αυτός αρνήθηκε, τότε τον έριξαν στο έδαφος και άρχισαν να τον χτυπούν με κλοτσιές και μπουνιές στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια στο σημείο πλησίασαν δύο ακόμη άτομα, ένας 20χρονος και ένας 25χρονος και, από κοινού και οι τέσσερις, συνέχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι, ενώ παράλληλα τον έβριζαν και τον απειλούσαν. 

Ο 18χρονος κατάφερε να διαφύγει και να κρυφτεί σε παρακείμενο κατάστημα όπου και κάλεσε τον πατέρα του προκειμένου να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. 

Οι δράστες αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή