Πάτρα: Είχαν κρύψει σε βαρέλι 8 κιλά ηρωίνης – Βίντεο ντοκουμέντο από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.

Πάτρα: Είχαν κρύψει σε βαρέλι 8 κιλά ηρωίνης – Βίντεο ντοκουμέντο από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.

Το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν τα μέλη του κυκλώματος των διακινητών κυμαίνεται από 100.000 έως 200.000 ευρώ.  

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη μελών εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών προχώρησαν στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών. 

Οπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα μέλη της συμμορίας διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ηρωίνης και κάνναβης στην αχαϊκή πρωτεύουσα και την ευρύτερη περιοχή.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο άτομα (ένας άνδρας και μία γυναίκα) ενώ αναζητούνται ακόμα δύο συνεργοί τους, τα πλήρη στοιχειά των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας στο kathimerini.gr, ανέφεραν πως τα μέλη της ομάδας είχαν μπει από καιρό στο «μικροσκόπιο» των Αρχών, ωστόσο, μέχρι πρόσφατα δεν είχε καταστεί δυνατό να εντοπιστούν τα σημεία που έκρυβαν τις ναρκωτικές ουσίες.

«Τον τελευταίο 1,5 μήνα έγινε πλήρης ανάλυση του τρόπου δράσης τους και το τελευταίο τριήμερο υπήρξαν στοιχεία για τα σημεία όπου αποθήκευαν τα ναρκωτικά», σημείωσαν χαρακτηριστικά.

Είχαν κρύψει 8 κιλά ηρωίνης σε βαρέλι

Τα στοιχεία που συλλέχθηκαν από την έρευνα οδήγησαν τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. σε δασική περιοχή  στα Μανεταίικα της Κάτω Αχαΐας, όπου εντόπισαν, κρυμμένα μέσα σε πλαστικό βαρέλι, 8 κιλά ηρωίνης.

Βίντεο από τον εντοπισμό των ναρκωτικών εξασφάλισε και παρουσιάζει το kathimerini.gr

Παράλληλα, σε έρευνες των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών στα σπίτια και τα αυτοκίνητά των δραστών εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 700 γραμμάρια κάνναβης, δύο ζυγαριές ακριβείας, ένα πιστόλι τύπου Τοκάρεφ, κινητά τηλέφωνα και τρία οχήματα.

Το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν τα μέλη του κυκλώματος των διακινητών κυμαίνεται από 100.000 έως 200.000 ευρώ.  

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία και σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πατρών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT