Πανελλαδικές 2023: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων

Πανελλαδικές 2023: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας οι βαθμολογίες των ειδικών και μουσικών μαθημάτων, καθώς και οι βαθμοί επίδοσης στις πρακτικές δοκιμασίες για τα ΤΕΦΑΑ

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας (https://results.it.minedu.gov.gr) οι βαθμολογίες των ειδικών και μουσικών μαθημάτων, καθώς και οι βαθμοί επίδοσης στις πρακτικές δοκιμασίες για τα ΤΕΦΑΑ, των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ. 

Επιπλέον, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, οι υποψήφιοι θα λάβουν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον έχουν ήδη υποβάλει σχετική αίτηση.

Τέλος, στην ιστοσελίδα του υπουργείου ανακοινώνονται στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων στα ειδικά και μουσικά μαθήματα καθώς και στις πρακτικές δοκιμασίες των ΤΕΦΑΑ στις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2023. Τα στατιστικά στοιχεία βοηθούν στην απόκτηση μιας γενικής εικόνας για τις επιδόσεις των υποψηφίων στα μαθήματα και την εξαγωγή συμπερασμάτων για τυχόν κενές θέσεις σε χαμηλόβαθμος ξενόγλωσσες φιλολογίες. 

Με την ανακοίνωση των επιδόσεων στα ειδικά και μουσικά μαθήματα καθώς και στις πρακτικές δοκιμασίες των ΤΕΦΑΑ ολοκληρώνεται ο κύκλος των σχετικών ανακοινώσεων και έτσι, όπως ανέφερε στην «Κ» υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Παιδείας, θα ακολουθήσει άμεσα η ανακοίνωση της προθεσμίας για την υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου από τους περίπου 90.000 φετινούς υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων για τα ΑΕΙ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT