Φωτιά: Σε ξενοδοχεία θα φιλοξενηθούν οι πληγέντες – Τα τηλέφωνα επικοινωνίας

Φωτιά: Σε ξενοδοχεία θα φιλοξενηθούν οι πληγέντες – Τα τηλέφωνα επικοινωνίας

Σε συνεργασία με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, δρομολογείται η φιλοξενία των πυρόπληκτων συμπολιτών.

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις επείγουσες ανάγκες προσωρινής φιλοξενίας που προκάλεσαν τα εκτεταμένα πύρινα μέτωπα σε Σαρωνίδα, Λουτράκι και Δερβενοχώρια, επιχειρεί να καλύψει το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Σε συνεργασία με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο, το υπουργείο ενεργοποιεί ενιαίο μηχανισμό, ώστε οι πολίτες των οποίων οι κατοικίες επλήγησαν από τις σημερινές πυρκαγιές, να φιλοξενηθούν άμεσα σε ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής.

Αναλυτικά, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (213 1510903 και 213 1510953 | 08:00 – 24:00) και να αιτούνται της εν λόγω αρωγής, δίνοντας τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, ΑΔΤ, ΑΦΜ, αριθμός μελών οικογένειας και διεύθυνση κατοικίας).

Παράλληλα, έχουν και τη δυνατότητα να απευθύνονται στους Δήμους και στην Περιφέρεια, οι οποίοι με τη σειρά τους μεταφέρουν τα εν λόγω στοιχεία στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Τα στοιχεία συγκεντρώνονται και άμεσα, σε συνεργασία με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, δρομολογείται η φιλοξενία των πυρόπληκτων συμπολιτών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή